What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
aggelοs2002

καλησπέρα , μετά από αρκετό ψάξιμο αποφάσισα να αγοράσω την gtx 1650 και να την ταιριάξω με αυτόν τον επεξεργαστή αλλά παρατήρησα ότι έχω bottleneck , τι εννοώ bottleneck , κάθε φορά που θα ανοίξω κάποιο παιχνίδι τις πιο πολλές φορές to cpu usage θα φτάνει στο 100 ενώ το gpu θα παραμένει στο 0 η μέχρι το 40-50 , άλλες φορές μπορεί το cpu usage να φτάνει τα 70 και το gpu τα 90 αλλά κατά την γνώμη και οι δυο περιπτώσεις είναι λάθος κανονικά πιστεύω ότι θα έπρεπε το gpu usage να πηγαίνει στο 100 μονιμά και το cpu usage να είναι πολύ μικρό , και κάτι ακόμα το cpu usage μπορεί να φτάσει στο 100 και για τον ποιον ότι να ναι λόγο όπως το άνοιγμα του google chrome . Τι επιλογές έχω υπάρχει κανένα optimization η χρειάζεται αλλαγή ο επεξεργαστής;

Username

2 Replies

gamer_of_lol9250

εγω τον εχω με gtx1650 της nvidia και μου κανει ακραιο bottleneck και ας εχω 16gb ram, φαντασου δεν τρεχει ουτε assassins creed odyssey παιχνιδι του 19' με πανω απο 30 fps με ολες τις αλλες εφαρμογες κλειστες μεχρι και τυπου spotify για μουσικη.Δεν θα τον προτεινα, καλυτερα αγορασε τον ryzen 5 5500, πολυ καλυτερος, αξιζει τα εξτρα 10 ευρω που θα δωσεις για αυτο που θα παρεις

Username
Rhamnusia

δεν μπορείς να καταλάβεις έτσι το bottleneck φίλε μου και ο πιο γρήγορος υπολογιστής μπορεί για δευτερόλεπτα να φτάσει στο 100% στο cpu usage Αν έχεις κάτι, που πιθανώς να έχεις είναι τόσο αμελητέο που δεν μπορείς να το καταλάβεις με την μεθοδολογία που ακολουθείς

Username