Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
elgiannis

Παιδιά έχω μεγάλο θέμα με την μπαταρία τους. Από πλήρως φορτισμένα μέσα σε 50 λεπτά το πολύ παίρνω την ειδοποίηση οτι είναι στο 20% η μπαταρία και να τα φορτίσω. Σε άλλα 10-15 λεπτά κλέινουν τελείως αφού έχει τελειώσει η μπαταρία. Κάνω κάτι λάθος?Μήπως κάποιος είχε αντίστοιχο ζήτημα και έχει βρεί κάποια λύση?

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

mavlok

Δοκίμασες να κάνεις reset ή initialization;

1 Σχόλιο

elgiannis

Όχι δεν έχω δοκιμάσει. Θα βοηθήσει αυτό? Απλά φοβάμαι ότι δεν θα ξαναβρώ ακριβώς τα settings που είχα. Μπορώ να τα αποθηκεύσω στο sony account και μετα το reset να τα ξανακατεβάσω? Το έχεις κάνει και έχεις παρατηρήσει καλύτερη μπαταρία?

Όνομα χρήστη
He_Bo

Λογικά τα έχεις πολύ καιρό. Θέλουν άλλαγμα οι μπαταρίες των ακουστικών, αν μπορείς βέβαια να βρεις το κατάλληλο ανταλακτικό. Αν είναι καινούρια έχεις θέμα και λογικά σε καλύπτει η εγγύηση.

1 Σχόλιο

elgiannis

Φίλε τα έχω 13 μήνες και γένικα δεν τα χρησιμοποιώ συνέχεια δλδ, τα φορτίζω περίπου 1 φορά στις 10-15 μέρες. Πήρα και τηλέφωνο την Sony, μου είπανε οτι εάν χρησιμοποιώ equaliser τότε η διάρκεια της μπαταρίας μπορεί να πέσει μέχρι και 45%. Με ANC ενεργό DSEE και equaliser σε 1 ώρα περίπου σβήνουν απο μπαταρία, χωρίς equaliser κρατάνε 3 ώρες και 20 λεπτά περίπου (με βάση το prospectus θα έπρεπε να διαρκούν max 6 ώρες).

Όνομα χρήστη