What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
spyros pant

Εχω το lg g8s και το galaxy s9+ οι νυκτερινες φωτο στο s9+ ειναι καλυτερες την ημερα περιπου το ιδιο στο βιντεο ομως καλυτερο ειναι το lg εβαλα gcam 7.2 στο lg και βελτιωθηκαν λιγο οι νυκτερινες Υ.Γ Το lg g8 τι διαφορα εχει απο το g8s και αν ερχεται Ελλαδα

Username

1 Reply

Stratos_V

Το LG G8 κυκλοφόρησε μόνο στη Βόρεια Αμερική (ΗΠΑ και Καναδάς). Στον υπόλοιπο κόσμο κυκλοφόρησε το LG G8s (Στη Νότια Κορέα που είναι η μητρική του χώρα νομίζω πως κυκλοφόρησε ένα κάπως παραλλαγμένο μοντέλο αλλά μόνο εκεί). Το τμήμα των κινητών της LG έχει κλείσει εδώ και 2 χρόνια περίπου και έχει αποσυρθεί πλέον απο την αγορά smartphones, οπότε μην περιμένεις να κυκλοφορήσουν άλλα. Ό,τι βρήκες, βρήκες. Η διαφορά του απλού G8 με το G8s είναι ότι το G8 έχει 2 πισινές κάμερες και οχι 3 όπως το G8s (Το G8s έχει την telephoto camera ως extra). Νομίζω πως η κύρια κάμερα του G8 είναι λίγο καλύτερη αν θυμάμαι καλά απο τα specs που είχα δει, ενώ επίσης το απλό G8 έχει Quad DAC (για τον ήχο) ενώ το G8s δεν έχει. Τέλος, το G8s έχει απειροελάχιστα μεγαλύτερη μπαταρία και είναι λίγο πιο φαρδύ απο το απλό G8.

Username