What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
MaryMakri

Καλησπέρα. Πήρα το mirror White τέλη Μαιου από το justech. Το έχω πάει 3 φορές procordia γιατι ξεκολλάει το πίσω τζάμι συνέχεια. Μέχρι και οθονη (!!!) του αλλαξαν, αλλά το πίσω τζάμι επιμένει να ξεκολλάει. Άκυρο το ip68 έτσι. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;
Ευχαριστώ.

Username

3 Replies

Georgi_Manev

Γεια σας εχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τη πλάτη εχω την άσπρη πλάτη 2 φορές σε σέρβις και πάλι το ίδιο κ όσο πάει ξεκολλάει πιο πόλη λες κ φουσκώνει η μπαταρία κατά τα άλλα δεν έχω άλλο θέμα το κινητό είναι πόλη καλο και πετάει

Username
Oumit_Moumin31

Εχω το LG G8s mirror black, μου έπεσε (κατά λάθος) 2 φόρες από 1.90 μέτρα και αρκετές φορές/τουλάχιστον 5 φορές απο 1.5 μέτρο το πολυ εκτός από τη γρατζουνιά (μια γραμμή 2 εκατοστών στη πλάτη) δεν μου παρουσιασε κάποιο πρόβλημα. (το αγόρασα απο την e-shop.gr πριν 1 έτος/χρόνο) ... Εύχομαι να λυθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις σύντομα...

Username
Iliaskass

Πρέπει να είναι ελαττωματικό unit.
Να μιλήσουν κατευθείαν με την Lg eu.
Αλλά συνήθως η procordia δε καταφέρνει τπτ για αντικατάσταση.
Μήπως όμως το παραεκανες με τις βουτιές στη θάλασσα το καλοκαίρι?

2 Comments

MaryMakri

Ελαττωματικό λες ε? Θα περιμένω την τελική απάντησή τους να δω τι θα πουν. Η LG gr είπε να απευθυνθώ στον πωλητή και κατ'επέκταση στον εισαγωγέα, μήπως (μήπως) πετύχω αντικατάσταση. Αυτοί δεν εισάγουν στην Ελλάδα κινητά πλέον και δεν ασχολούνται. Τι σχέση έχουν οι βουτιές μου???!!! Αφού δεν το έπαιρνα μαζί μου στον βυθό!!! Αυτό καθόταν ήσυχο ήσυχο στην ξαπλώστρα... ????????????

Iliaskass

Πέρα απο την πλάκα το IP68 λέει οτι το κινητό είναι water and dust resistant... όχι waterproof... και μάλιστα η αδιαβροχοποίηση αναφέρεται σε γλυκό νερό. Δηλαδή νερό που δεν περιέχει ιώδιο (πισίνες ) και αλάτι (θάλασσες)...

Username