What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
alekosk7

έχουμε μπει στην εποχή του 5G (2021 στην Ελλάδα) και των 90,120 Hz οθονών. Όσο να 'ναι η συνδεσιμότητα 5G είναι σημαντική για κάποιον που επιθυμεί να αγοράσει ένα κινητό για τα επόμενα 3,4 χρόνια. Οπότε αξίζει να αγοράσεις ένα κινητό του 19' με 4G, 60Hz οθόνη, android 9 και πιθανότατα να πάρει μέχρι 11 (η google το έχει ήδη ανακοινώσει lol); Όσο τέρας κι αν είναι το κινητό για εμένα δεν αξίζει πλέον για αγορά σαν ''κύρια'' συσκευή αλλά στην καλύτερη για δεύτερη, τρίτη. Το ίδιο θα έλεγα και για τις υπόλοιπες 4G ''ναυαρχίδες''. Παιδιά υπομονή και επενδύστε τα χρήματα σας σε συσκευές 5G. Περνάμε σε μια νέα εποχή!

Username

1 Reply

Iliaskass

Κλασσική φιλοσοφία Έλληνα που λέει "κάτσε να πάρω το κινητό που κάνει 1000€ για να μου κρατήσει 4-5 χρόνια..."

Η τεχνολογία αλλάζει και οι αλλαγές αυτές είναι ακραίες!
Δε μπορείς να συμβαδίζεις πάντα Μ αυτές γιατί δυστυχώς χτυπάνε εκεί που μπορούν.. Στο χρήμα.
Σου λενε ότι τα κινητά που δεν έχουν 5G ή 120hz οθόνη, είναι άχρηστα και εσύ τους ακολουθείς πιστά...
Εκεί λοιπόν φαίνεται ο σωστός υποψήφιος αγοραστής, απο τον απερίσκεπτο καταναλωτή.
Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι η τηλεόραση στο σπίτι σου είναι 60hz; Σου έχει περάσει από το μυαλό ότι και 120hz να έχεις, δε παύει να είναι σε μόνιμη τροφοδοσία ρεύματος..;
Έχεις διαβάσει σχόλια για το draining μπαταρίας στα κινητά με 90hz+ ?
Και όλα αυτά σε ακραίο κόστος.
Εδώ λοιπόν έρχεται η LG και σε λέει: αν θέλεις να έχεις μια αξιοπρεπή συσκευή για τα επόμενα 3 χρόνια και να μη κλαίς τα λεφτά σου, τότε εγώ είμαι εδώ.
Μπορεί τα Samsung και One plus να έχουν καλύτερο refresh rate, αλλά αυτό δε κάνει το κινητό, κινητό.
Προσωπικά, πιστεύω ότι αυτή είναι νοοτροπία 18χρονου που τελικά θα καταλήξει σε iphone με 3Gb ram και lcd οθόνη στα 600€..
Για αυτό λοιπόν Εννοείται πως αξίζει το συγκεκριμένο LG.
Όταν θελήσω 5G , θα πάρω 5G με ξέγνοιαστο κεφάλι γιατί το G8s θα έχει αποσβέστει.
Ξέρεις πόσοι κλαίνε για το Samsung S20 ultra ?
Και επίσης υπάρχει και καλύτερο LG το οποίο βγήκε το 2020 και χαρακτηρίστηκε "most underrated phone of the year"..
LG V60 5G DUAL SCREEN

2 Comments

ilias ts

Φίλε σε όσα γράφεις έχεις δίκιο.Απλα η LG έχει μείνει πολύ πίσω με τον ανταγωνισμό.Ειχα την σειρά g3 έως το g7 εκτός απ' το g5 που δε μ άρεσε καθόλου.Αλλαξα σε 1+ 7t Pro ε και δε νομίζω να ξαναλλαξω.Βρήκα την υγειά μόυ και συνέχεια υποστήριξη αναβάθμισης απ' την 1+. Πρέπει να κάνει κάτι που θα ξανακερδίσει κόσμο αλλιώς θα γίνει σάν την Sony .

Username