Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Pkou

Παρατηρώ το ηχείο στο τέρμα παραμορφώνει τον ήχο. Ειναι θέμα βλάβης να το παω procordia ή θα βοηθήσει κάποια ρύθμιση?

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Oumit_Moumin31

Θα κυκλοφορησει η LG v60 5g thinQ στην Ελλαδα? Αν ναι ποτε? Συγνωμη κατα λαθος κατω απο το δικο σου σχοιο εγραψα

Όνομα χρήστη
Iliaskass

Αν η παραμόρφωση είναι απο βίντεο κλήσεις μέσω εφαρμογών, τότε μάλλον φταίνε οι εφαρμογές... Αν πάλι γίνεται στην μουσική, καλύτερα να δεις την ποιότητα του τραγουδιού... Μου φαίνεται πολύ περίεργο να έχει "κακό" ήχο το ηχείο της LG...
Πείραξε λίγο και τις ρυθμίσεις σου..

5 Σχόλια

Pkou

Σε ολες τις εφαρμογές. Youtube, ανοιχτή ακρόαση... Μάλλον θα χάλασε το ηχείο

Κωνσταντίνος Φωσκολάκης

πολλές βλάβες βγάζει... Και παρακάτω βλέπω ανάλογα σχόλια. Απλά η ποιότητα κατασκευής όπως δείχνει να είναι πάρα πολύ καλό ίσως και τέλεια έτσι δεν είναι?

Oumit_Moumin31

Δοκιμασες να αλλαξεις απο τις ρυθμισεις ποιοτητα ηχου και εφε να δοκιμασεις τον ισοσταθμιστη? Αν ναι τοτε (δεν ξερω αν εχει λογικη αλλα) θασου προτεινω να δοκιμασεις να απενεργοποιησεις το κινητο και να παραμεινει απενεργοποιημενο για λιγα λεπτα μεταοταν το ανοιξεις αν εχει το ιδιο προβλημα εχω ενα ακομο πραγμα να σου προτεινω: εργοστασιακες ρυθμισεις αν αυτο το προβλημα δεν το απεκτησες απο την αρχη κατοχης του συγκεκριμενου κινητου (αλκα προσεχε τους κωδικουςασφακειας,φωτογραφιες κτλ να τα αντιγραψεις καπου διοτι θα χαθουν)...

Pkou

Τα δοκίμασα όλα. Εχω κανει ηδη επαναφορά εργοστασιακών 2 φορές για άλλα προβλήματα(τα εχω αναλύσει παρακάτω). Παω και για τρίτη...

Pkou

Το ηχείο τελικά έφτιαξε μόνο του... Δεν ξέρω αν ήταν κάποιο update. Το κακό είναι πως η procordia έχει αναμονή για επισκευή πάνω από ένα μήνα (μου είπαν θα με ενημέρωναν τέλος Μαίου και βλέπουμε). Εν τω μεταξύ ένας από τους λόγους που δε φοβήθηκα την αγορά ήταν το αξιόπιστο service.

Όνομα χρήστη