What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Manzafaka_Bieber

Snapdragon 855, SD κάρτα μνήμης μέχρι 1TB, Audio jack, στερεοφωνικά ηχεία και έχει NFC, μόνο 400 κάτι ευρώ? There's a catch? Edit: Βλέπω ότι δεν έχει roms στο xda, πως και έτσι?

Username

2 Replies

Username
Stratos_V

Το catch είναι το γιγαντιαίο notch, οι υποδεέστερες επιδόσεις σε κάμερα σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά κυρίως οι αργές και ελλιπείς ενημερώσεις του λογισμικού της. Η LG παραμένει ίσως η μοναδική εταιρεία η οποία δεν αναβαθμίζει το UI της στα πρόσφατα flagship μοντέλα της, ακόμα και όταν αυτά παίρνουν τις τελευταίες εκδόσεις Android. ΠΧ η πιο πρόσφατη έκδοση στο UI της είναι το UX 8.0 το οποίο κυκλοφόρησε με το G8. Το LG G7 είχε το UX 7.0. Όταν το G7 πήρε το Android Pie, το πήρε με UX 7.0 και οχι με το 8.0! Αυτό για εμένα είναι απαράδεκτο. Βέβαια για να κοίταξες για roms, το θέμα του software μάλλον δεν σε απασχολεί ιδιαίτερα οπότε είσαι μια χαρά. Εμένα πάλι αν και με ενοχλεί ιδιαίτερα, δεν με ενοχλεί στον βαθμό που θα παραβλέψω την ιδιαιτέρως χαμηλή τιμή του σε σχέση με τον ανταγωνισμό και σκέφτομαι σοβαρά να το αγοράσω. Το μόνο ανταγωνιστικό κινητό στην τιμή που βρίσκεται τώρα και με τα χαρακτηριστικά που έχει, είναι το Xiaomi Mi 9T Pro.

3 Comments

Manzafaka_Bieber

Εντάξει το notch δεν με πειράζει πολύ και έχω ένα Huawei για καλές φωτογράφησης, ξέρεις μήπως εάν θα έρθει το Android 10 για αυτό το LG? Το mi 9t pro δεν έχει στερεοφωνικά ηχεία ούτε κάρτα μνήμης ούτε NFC στο global μοντέλο και είναι περίπου στα 350-400 ευρώ οπότε είναι πολύ κοντά σε αυτό το LG αλλά το καλό είναι ότι έχει ήδη πολλά custom roms

Stratos_V

Κοίταξε αν και δεν είναι το κανονικό G8 το οποίο για κάποιον ανεξήγητο λόγο η LG αποφάσισε να κυκλοφορήσει μόνο στη Νότια Κορέα και στις ΗΠΑ (ίσως και στον Καναδά), το G8s θεωρείται το "flagship" της εταιρείας στις υπόλοιπες αγορές, οπότε λογικά θα το αναβαθμίσει. Μη περιμένεις σύντομα πάντως...ας μπει το 2020 και βλέπουμε.

Iliaskass

επίσης το LG G8 έχει ασύρματη φόρτιση και έχει πιστοποίηση water resistant... Να λεμε και τα θετικά που και που..

Username