Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Μαρία Παπαδοπούλου.

Δεν το έγραψα σωστά, 60 εκ. απέχει από τον πάγκο άρα από την εστία θα απέχει λιγότερο. Έχω τον Siemens LI67RA561 Συρόμενος Απορροφητήρας 59.8cm Inox, εξωτερικά τουλάχιστον μου φαίνεται μεταλλικός όλος, μήπως όμως οι δικοί σας είναι καμινάδες και για αυτό δεν είχατε πρόβλημα? Ο δικός μου είναι συρόμενος, μέσα στο ντουλάπι. Σας ευχαριστώ όλους για την απάντηση. Γενικότερα, δεν είναι προτιμότερη η εστία αερίου? Εγώ πάντα είχα κεραμική. Με την αερίου δεν μαγειρεύεις γρηγορότερα και πιο νόστιμα?

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Pedroo

Ναι, ο απορροφητηρας σου έχει μεταλλικά φίλτρα. Κι εγώ έχω ίδιου τύπου, και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Γενικότερα, το υγραέριο ζεσταίνει πιο γρήγορα, δεν χρειάζεται να περιμένεις να ζεσταθουν τα μάτια. Είναι πολύ πιο οικονομικό,είμαι στην τρίτη μποτιλια από τον Σεπτέμβρη!

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη
stylmar2691

Και ο δικός μας απορροφητήρας είναι συρόμενος σε ντουλάπι. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την μικρότερη απόσταση μεταξύ εστιών και απορροφητήρα. Με το αέριο το μαγείρεμα είναι και γρηγορότερο και πιο νόστιμο το φαγητό. Άσχετα με τα παραπάνω θα πρέπει να έχετε διαθέσιμη στην κουζίνα τουλάχιστον μια πυρίμαχη κουβέρτα για πυρασφάλεια, για να είσαστε σίγουροι και ασφαλείς. Το ίδιο θα σας έλεγα και με κεραμικές εστίες.

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη