What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
ggrivas87

Καλησπέρα παιδιά....ειμαι ανάμεσα στο huawei nova 5t και το honor 20 pro..το κινητό θα το κρατήσω σιγουρα 2 με 3 χρόνια....πιστευετε ότι τα 2 giga ram τα παραπάνω που έχει το honor 20 pro σε σχέση με τα 6 που έχει το nova 5t θα μου χρειαστουν μελλοντικά επειδή θα κρατήσω το κινητό 3 χρόνια η όχι?ευχαριστώ πολύ!!!

Username

1 Reply

soa008

Με το P20 pro θα εχεις καλυτερη οθονη , καλυτερες φωτογραφιες αλλα χανεις σε μπαταρια , σε επεξεργαστη και το πιο σημαντικο εφοσον θες τρια χρονια ειναι οι υποστηριξη. ΤΟ p20 pro εχει 2 χρονια που εχει βγει. Οτι αναβαθμισεςι για android τις πηρε , και ισως παρει μια ακομα στο EMUI. Το nova 5T ειναι ενα χρονου , εχει ακομα μια αναβαθμιση σε android και σιγουρα 2 ακομα σε EMUI. Δεν νομιζω πως το θεμα ειναι η ραμ ( σε 3 χρονια τα 6gb θα ειναι μια χαρα ) το θεμα ειναι η υποστηριξη. Βεβαια απο εκει και περα εσυ διαλεγης

4 Comments

ggrivas87

Σ ευχαριστώ πολύ.....δηλαδη το honor 20 pro λες να μην έχει υποστήριξη αργότερα????τι γνώμη έχεις για το nova 5t???αξιζει είναι καλό?πάντα για την κατηγορία του κ για τα λεφτα του ρωταω

ggrivas87

soa008 στην απάντηση που μου έδωσες είπες για το p20 pro ενώ εγώ σε ρώτησα για το honor 20 pro που βγήκε πέρυσι αν δ κάνω λάθος....μια μικρή διευκρίνηση

soa008

Σορρυ φιλε , λαθος μου. Για το Honor 20 pro ειναι καλυτερο σε καμερες απο το nova 5T οποτε καλυτερα να πας σε εκεινο. Σε ολα τα αλλα ειναι σχεδον τα ιδια ( ιδιος επεξεργαστης , ιδια οθονη κλπ κλπ )

soa008

ΓΙα τα λεφτα του το nova 5T θεωρω πως δεν αξιζει. Πας σε mi note 10 lite με πολυ καλυτερη μπαταρια ,καμερες και φυσικα οθονη. Ναι μεν χανεις λιγο σε επεξεργαστη αλλα δεν θα δεις τραγικη διαφορα. ( το Mi note 10 lite ειναι και πιο καινουργιο ) Τωρα εν σχεση με το honor 20 pro στις καμερες κυριως Ultrawide και telephoto ( δεν εχει το Mi note 10 lite ) ειναι καλυτερο το honor 20 pro. Σε μπαταρια χανει και αυτο , και σε οθονη καθως εχει ips εν σχεση με την amoled του Mi note 10 lite. Αποψη μου η πας για Mi note 10 lite ( για τους λογους που ειπα και αφου πεσει η τιμη ) η πας στα 200 ευρω στο redmi note 9 pro η μετα ανεβαζεις κασερι και πας σα 350+ για να βρεςι παλι καποιο που αξιζει.

Username