Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Iosif_Keventzidis

Soa008 μιας που απαντας, θα παραγγειλω τελικα το mi 9t σιγουρα θα αντεξει,ε; Ελπιζω η pop up καμερα να μην τα φτισει. Επειδη ειναι πολλα τα λεφτα λες να πηγαινα σε κατι καλυτερο της ιδιας τιμης. Υπαρχει κατι καλυτερο; Θεωρητικα αν το mi 9t ήταν στα 145 και το redmi note 9 pro στα 195. Ποιο θα διαλεγες

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

wolverine 1

Iosif_Keventzidis
6-8 χρονια δεν αντεχουν ουτε τα αμαξια χαχαχχ...το Mi 9T ειναι ενα μετριο κινητο στην καλη θα σε παει 3-4 χρονια...μετα θα θες να το πεταξεις λογο μπαταριας η κατι αλλο...γιατι δεν κοιτας και το καινουριο Redmi Note 9 Pro που ειναι και πιο καινουρια συσκευη στα ιδια λεφτα,με ιδια ραμ,επεξεργαστη ιδια περιπου,καμερες κομπλε..και δεν εχει pop up καμερα που σε φοβιζει...
Θεωρω δεν αξιζει το Mi 9T ανεβηκε και απο 250 που ειχε πιο παλια....αν δεν εβγαζε η Xiaomi τα νεα κινητα μονο τοτε θα αξιζε...

3 Σχόλια

Iosif_Keventzidis

Φιλε το εχω βρει στα 245 απο καταστημα με τιμολογιο για αυτο και ρωταω. Το redmi note 9 pro το εχω δει αλλα δε θελω ενα κινητο tamplet.

wolverine 1

okk αν θελεις οσο πιο μικρη οθονη τοτε ενταξει πας στο Mi 9T...

Όνομα χρήστη
soa008

Δεν βρισκω καποιο λογο να μην κρατησει το κινητο. Τουλαχιστον 3 χρονια φιλε. Μετα πας για μια αλλαγη μπαταριας και συνεχιζει οσο παει. Η καμερα πανω ειναι αρκετα δοκιμασμενη. Εχει συστημα για να μην χαλασει εαν πεσει. Τωρα ενταξει εαν καθεσαι και παιζεις , και την πατας να κλεινει και την κοπανας , μην περιμενεις να τραβηξει ( αν και θα εχει χαλασει το κινητο γενικα εαν το κοπανας αλλα τελος παντων) ΤΟ mi 9T θα διαλεγα , γιατι εχουν σχεδον ιδιους επεξεργαστες , το Mi 9T εχει καλυτερη οθονη , και στο θεμα καμερες το Mi 9T εχει telephoto καμερα ( την θεωρω σημαντικη ) που το note 9 pro δεν εχει.

3 Σχόλια

Iosif_Keventzidis

Ευχαριστω πολυ παντως να ξερεις ειμαι απο αυτους που εκμεταλευονται το κινητο μεχρι τελους και το προσεχω θα ηθελα ομως ας πουμε να κρατησει για 6-8 χρονια. Δεν ειναι και λιγα τοσα λεφτα ανα τρια χρονια αμ ειναι να κρατησει οσο ενα κινητο των 150-180 ευρω να παρω ενα πιο φθηνο. Εσυ πιστευεις οτι θα κρατησει παραπανω απο καποια συσκευη των 150-180 ευρω; Ξερω οτι η αποδοση της μπαταριας πεφτει με το καιρο καθως και οτι θελει προσοχη οχι να τη μηδενιζεις καθε φορα ή να το φορτιζεις ανοιχτο. Να το βγαζεις πριν τελειωσει η φορτιση. Απλα ρωταω αν μετα απο τρια χρονια οπως λες, το κινητο θα ειναι για πεταμα επειδη θα εχει καψει φλατζα ή θα κρατησει ακομη αλλο τοσο και οταν κρατησει θα ειναι σε μια ικανοποιητικη κατασταση σε συγκριση με οταν το αγορασα; να ξερω δηλαδη γιατι αμα ειναι στα τρια χρονια να δωσω παλι στο τριακοσαρι κοντα καλυτερα να δωσω στα τρια χρονια ενα 150αρι που ειναι δηλαδη τα μισα λεφτα

soa008

Αρχικα στο ξανα λεω , αν θα κρατησει εξαρταται απο τι χρηση θα του κανεις. Δευτερον για την μπαταρια αυτα που λες δεν ισχυουν. Οι μπαταριες δεν τερματιζουν εαν φτασουν στο 0% , εχουν και αλλο φορτιο μεσα για να μην καταστραφουν , το κινητο καλο ειναι να φορτιζεις ανοιχτο και οχι κλειστο , το φορτιζεις οποτε θες οσο θες ( ενταξει εαν το αφηνεις καθε βραδυ για φορτιση στα 2 χρονια θα εχεις χασει καποιους κυκλους ζωης παραπανω). 8 χρονια γενικα ειναι πολλα για ολα τα κινητα ειτε κανουν 1000 ευρω ειτε κανουν 150ευρω. Τα εξαρτηματα λογο της ζεστης χαλανε , οι εφαρμογες γινονται πολυ πιο απαιτητικες. Δεν λεω για το συγκεκριμενο , μιλαω γενικα για ολα τα κινητα. Εαν αλλαξεις μπαταρια και κανεςι σωστη χρηση , χωρις να το σου πεφτει συνεχεια κατω κλπ κλπ κλπ τοτε θα σου κρατησει 5-6 χρονια πιστευω ( ισως και παραπανω ) . ΓΙα το μηχανικο κομματι , η xiaomi λεει οτι μπορει να κανει 300.000 πανω κατω. Εγω σου λεω και τα μισα να βγαζει μεσα σε 5 χρονια εαν βγαζεις 10.000 σελφι τον χρονο παλι δεν θα φτασουν για να χαλασει.

Όνομα χρήστη