Καλησπέρα στην παρέα! Ερώτηση μετά την αναβάθμιση του συστήματος από mioui 11 σε mioui 12 έχω προσέξει ότι όποια εφαρμογή ανοίξω ανοιγοκλείνει μόνη της, επίσης διάβασα ότι το Google γενικά έπαθε βλάβη στο Gmail κι φτιάχνεται σταδιακά ανά τον κόσμο. Έχει πρόβλημα το κινητό μου κι τη πρέπει να κανω; Δεν μπορώ να δουλέψω.Ειναι global έκδοση, ευχαριστώ εκ τον προτέρων
2 Σχόλια
Σε ευχαριστώ πολύ.. ωραία κάνω επαναφορά μετά από πόσο καιρό θα ξαναβάλω τα αρχεία μου; Κι αν είναι δυνατόν μπορείτε σας παρακαλώ να μου στείλετε τα βήματα δεν το έχω ξανακάνει αυτό. Επίσης το κινητό είναι το εργαλείο μου στη δουλειά κι έχω ένα άγχος...
Συνδεσε το κινητο με τον υπολογιστη , περασε φωτογραφιες και αρχεια , κανε screenshot το πως ειχε τα εικονιδια και ολα αυτα βαλτα στον υπολογιστη. Γενικα οτι θεωρεις χρησιμο βαλτο στον υπολογιστη. Μετα πηγαινε ρυθμισεις , βρες την ρυθμιση για επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις. Συμαντικο να θυμασαι τους κωδικους απο τα email και το Mi account ( εαν εχει φτιαξει ). Γενικα οτι λογαρασμιο εχεις συνδεσει στο κινητο καλο ειναι να τον θυμασαι. Αφου κανεις επαναφορα ( ολα γινονται αυτοματα ) ξανα σεταρεις τον λογαριασμο σου και οτι ειχες.