Ευχαριστω πολυ soa008. Ευχαριστω και για τη προταση σου για mi note 10 lite αλλα ψαχνω και σκεφτομαι τι κινητο να παρω απο το προηγουμενο καλοκαιρι. Ειχα βαλει στο ματι το mi 9 lite και επειδη περιμενα να πεσει η τιμη του ( ποσο κατω θα πηγαινε ομως απο το 200αρι) το βλεπω μια μερα στα 270 και λεω αστο καλυτερα καποιο και καλυτερο και φθηνοτερο. Οποτε αφου ανα ενα τριμηνο βγαινουν καινουρια κινητα ποτε δε μπορεις να εχεις το καλυτερο για παντα γι αυτο και δεν περιμενω για το mi note 10 lite αφου δεν μου αρεσει και η curved οθονη
2 Σχόλια
Κατι τελευταιο ισχυει αυτο που λενε οτι μετα απο 1-2 χρονια στα xiaomi θα χρειαστεις την εγγυηση και οτι παρουσιαζουν κολληματα κ.α.; οποιον κι αν ρωτησω μου λεει τα samsung κρατανε και ειναι εγγυηση ενω τα xiaomi λενε σε δυο χρονια αρχιζουν να χαλανε. Αν μπορεις πες μου γιατι χρειαζομαι ενα κινητο που να κρατησει τουλαχιστον 5 χρονια. Δεν ειμαι απο αυτους που σε δυο χρονια επειδη βγηκαν καινουρια το αλλαζουν. Θελω η μπαταρια να μενει σχεδον ιδια, δηλαδη αμα τωρα χρειαζεται φορτιση ανα τρεις μερες στο μελλον να μην χρειαζεται ανα μια
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ..... αυτα ειναι προκαταληψεις. Το κινητο εαν το χρησιμοποιησεις σωστα θα κρατησει για αρκετο καιρο ειτε ειναι xiaomi ειτε samsung ειτε το οτιδηποτε. Εχω ακομα κινητα της xiaomi απο το 2015 και δουλευουν μια χαρα. Δεν μου εχει βγαλει κανενα κινητο μετα απο 1-2 χρονια προβληματα και δεν μπορω να καταλαβω αυτη την λογικη. Τελος παντων οπως συχνα λεω , ο καθενας λεει οτι θελει και βγαζει οσο κομπλεξ θελει.