Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Iosif_Keventzidis

P40 lite, nova 5t, a51, redmi note 9 pro ή mi 9t. Θελω αυτο με τις καλυτερες καμερες, μην το δειτε με μεγκαπιξελ υπαρχουν και αλλοι παραγοντες. Επισης το πιο γρηγορο. Και αυτο με τη μεγαλυτερη αυτονομια μπαταριας και παλι μην το πατε συγκριτικα με τα mAh, υπαρχουν και αλλοι παραγοντες. Τελος στο κινητο δεν παιζω παιχνιδια απλα θελω να ξερω οτι εκανα τη σωστη επιλογη και κρατω στα χερια μου ενα κινητο που θα κρατησει καιρο και δε θα με απογοητευσει. Οσο για p40 lite chrome kai youtube παιρνει; Με καποιον ασφαλη τροπο οχι σπασμενα και τετοια

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

soa008

Απο ολα αυτα θεωρω η πιο τιμια επιλογη ειναι το Mi 9T λογο ολων αυτων που ειπες αλλα και της οθονης. Μετα δες το nova 5T που ειναι αρκετα καλο σε θεμα επιδοσεις και καμερες. Το α51 δεν αξιζει για τα χρηματα του , το note 9 pro κατω απο 200 θα αξιζει η αγορα του. ΤΟ p40 lite χωρις google ειναι κουραση και δεν θεωρω πως πολυ αξιζει. Κατε με περιμενε να πεσει η τιμη στο Mi note 10 lite κατω απο 300αρα ( 270-280 ) και παρτο με κλειστα ματια

2 Σχόλια

Iosif_Keventzidis

Σε ευχαριστω πολυ φιλε που απαντας. Κατι τελευταιο εχω δει σε ολα τα review οτι το nova 5t εχει επιδοσεις ναυαρχιδας, αφου εχει επεξεργαστη του p30pro. Γι αυτο τον λογο αν και εχει μικροτερη μπαταρια εχει μεγαλη αυτονομια. Αλλα δεν εχει audio jack. Κατι που ειναι προβλημα για εμενα καθως οι θυρες φορτισης χαλανε ευκολα. Εγω απλα σκεφτομαι οτι αν ειναι να δωσω καπου στα 260 για το mi 9t να ξερω αμα υπαρχει καποιο καλυτερο κινητο σην ιδια ή χαμηλοτερη τιμη. Εσυ πιστευεις πως αν συνδεω τα ακουστικα στο nova 5t θα εχω θεμα στο μελλον απο το βαλε βγαλε; Πιστευεις οτι το 5t ειναι μακραν καλυτερο ή οτι το καθενα εχει καλα και κακα. Τελος πες μου λιγο για καμερες πιο εχει καλυτερες ή αμα ειναι ισες σχεδον. Ξερω οτι το 5t εχει περισ. mp στην selfie πιο πολυ με ενδιαφερει το βιντεο.
Please κανε τον κοπο αλλη μια να απαντησεις. Ευχαριστω.
Ακομη κατι ασχετο πως απαντας σε ολες τις ερωτησεις και ξερεις τοσα για τεχνολογια;

soa008

Ακου το Nova 5T δεν εχει επιδοσεις ναυαρχιδας για δυο λογους. Πρωτο το συστημα δεν ειναι το ιδιο φτιαγμενο οπως στο P30 , δευτερον ο 980 δεν ειναι επεξεργαστης ναυαρχιδας.Ηταν περσινης ναυαρχιδας και αυτο ψαξε για το NPU που εχει και γιατι εβγαζε τετοιους αριθμους ( χωρις να θελω να των υποβαθμισω φυσικα ) Ειναι οντως απο τους πολυ καλους επεξεργαστες και σιγουρα καλυτερος απο τον 730 που εχει το mi 9T αλλα δεν τον θεωρω χρησιμο στο συγκεκριμενο κινητο. Επισης γνωριζω το οτι στην μπαταρια παιζει ρολο ο επεξεργαστης , και οχι ακριβως αυτος αλλα στο τι κλιμακα εχει κατασκευαστει. Ειναι γνωστο λιγοτερα νανομετρα = μικροτερη καταναλωση μπαταριας. Στην μπαταρια ομως παιζουν και αλλα πραγματα μεγαλο ρολο , οπως η οθονη , οπως το λογισμικο , οπως το optimization της συσκευης. Εξου και το Nova 5T εχει αρκετα καλη μπαταρια Που πανω κατω ειναι ιδια σε θεμα αποδοσεις με το Mi 9T. Ναι η θυρα μπορει να χαλασει , γενικα στο κινητο τα μεροι που εχουν κινηση ειναι πιο πιθανων να χαλασουν καποια στιγμη. Καμερες το nova 5T εχει παρα πολυ καλες για τα χρηματα του , τις θεωρω ομως ανταξιες με αυτες του Mi9T ( τις εχω δει διπλά διπλα ) με μια gcam. Σελφι εχει οντως καλυτερη το nova 5T Κυριως λογο του χρωματικου τονου και οχι τοσο της αναλυσης. Εγω αναμεσα σε αυτα τα δυο ( εαν δεν περιμενα για το Mi note 10 lite που ειναι σαφεστατα καλυτερο και απο τα δυο ) θα διαλεγα το Mi 9T , επειδη εχει μακραν καλυτερη οθονη , και γενικα σε ολα τα αλλα ειναι περιπου ιδια. ( ο καθενας βεβαια εχει τις αποψεις του). Απανταω γιατι βρισκω χρονο , γνωριζω γιατι εχω σπουδασει πανω σε τετοια και εχω κανει και τις δικες μου ερευνες σε πολλα κινητα.( εχω την τυχη να τα δοκιμαζω )

Όνομα χρήστη