Παιδια, mi 9t ή samsung a51; Το mi 9 lite λετε να αξιζει παραολο που ειναι 20 ευρω πιο ακριβο;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
1 Απάντηση
Αρκετα καλυτερο το Mi 9T απο το a51. Το Mi 9T εχει πολυ καλυτερο επεξεργαστη , εχει 6gb ram ενω το a51 εχει 4gb , εχει καλυτερες καμερες , καλυτερη κατασκευη με gorilla glass 5 ( το α51 ειναι πλαστικο απο πισω ) , εχει καλυτερη μπαταρια πιο γρηγορη φορτιση , και ελαχιστα καλυτερη οθονη. Δυο σημειωσης. Το a51 παιρνει sd ενω το mi 9T δεν παιρνει. Το Mi9T εχει Pop up selfie camera που εσενα μπορει να μην σου αρεσει. Αποψη μου το Mi 9T ειναι πιο τιμια αγορα. Το Mi 9 lite δεν αξιζει πλεον η αγορα του λογ αυξημενης τιμης.
2 Σχόλια
Σε ευχαριστω πολυ. Θα μπορουσες να πεις και για το redmi note 9 pro σε σεχεση με το 9t. Δε ξερω πιο απο τα δυο να διαλεξω. Παντως το κινητο δεν το χρησιμοποιω για παιχνιδια μονο για social και απλη χρηση. Και αυτο που ειπες με τη καμερα για αυτο τον λογο εχω και εγω αμφιβολιες, αλλα απο τη αλλη λεω σιγα ποσες σελφι θα βγαλω αφου δεν ειμαι απο τους ποζερι. Εχω δει και το nova 5t και το honor 20. Απο αυτα τα τεσσερα πιο λες;;;;
Αυτο που τα εχει ολα ( παντα σε καποιον βαθμο αλλωστε μιλαμε για φθινα κινητα ) ειναι το Mi 9T , amoled Οθονη αρκετα καλο επεξεργατη αρκετα καλες καμερες ( ακομα καλυτερες εαν βαλεις gcam ) καλη μπαταρια καλη κατασκευη. Τo redmi note 9 pro υστερει σε οθονη φυσικα. Θεωρω θα αξιζε στα 190-200 ευρω. Για το Nova 5T πιστευω οτι στα 260 περιπου που ειναι δεν αξιζει σε σχεση με το mi 9T , Και εφοσον δεν σε νοιαζουν τα παιχνιδια αλλα τα social θες ενα κινητο με πολυ καλα χρωματα και πολυ καλη οθονη το οποιο ειναι το Mi 9T. Το Honor 20 ειναι αδικαιολογητα ακριβω και με χαμηλη αποδοση τοσο σε μπαταρια οσο και κατωτερη ποιοτητα οθονη. Αποψη μου , περιμενε να πεσει το Mi note 10 lite στα 270-280 και παρτο με κλειστα ματια. Αλλιως εαν βιαζεσαι στα 260 πας σε Mi 9T και αν πεσει η τιμη στα 190-200 redmi note 9 pro.