Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Seouli1

Ποτε θα πέσει αυτό ;;; Η Sony δεν ρίχνει εύκολα τιμές . Τι να κάνω να το πάρω η. Να περιμένω ;;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

wolverine 1

Φιλε και απο μενα πας για το Xperia 5 που το εχει τωρα 600ευρω...ειναι καλη προσφορα..και εγω θελω το μεγαλο αλλα ποτε δεν πεφτει κατω...απλα εγω θελω μεγαλη οθονη αλλιως πηγαινα στο 5αρι..και για μικρη ηλικια ειναι οτι πρεπει αυτη η συσκευη...η κορη σου ειναι η εξαιρεση μαλλον και θελει Sony χαχαχα...μπραβο της...

2 Σχόλια

Seouli1

Σας ευχαριστώ παιδιά ! Θα πάω για το 5αρι . Ναι όντως είναι η εξαίρεση . Δεν θέλει ίδιο κινητό με τους άλλους , ούτε xiaomi ούτε τίποτα . και επιμένει κιόλας για το Sony .

wolverine 1

H Xiaomi ειδικα δεν συγκρινεται με τα Sony για κανενα λογο..ουτε σε μπαταρια,ουτε σε οθονη,ουτε σε μακρηχρονια χρηση..μονο σε καμερες ειναι καποια Xiaomi καλυτερα...σε τιποτα αλλο..κανουν υποχωρησεις σε πολλα πραγματα γιαυτο ειναι και πιο φθηνα..

Όνομα χρήστη
rapposgeorge

οχι ρε φιλε , ειναι ακριβό , τι εχεις τωρα ; για πιο λογο ακριβως θες να αναβαθμισεις ; επιδοσεις ; καμερα ; να το δουμε λιγο , πολλα τα χρηματα .

4 Σχόλια

Seouli1

Για δώρο το θέλω . Για την κόρη μου 16 χρόνων . Θέλει οπωσδήποτε Sony . Της έχει κολλήσει . Θέλει κάμερα για φωτό μνήμη και να μην κολλάει . Τι μου προτείνεις ;

rapposgeorge

Εάν θέλει Sony θα σεβαστείς τα θέλω και θα πάρεις Sony .
Τότε πας είτε σε αυτό είτε στο 5αρι που είναι αρκετά πιο φθηνό δεν έχει εκπτώσεις και πιο εύκολο στο χέρι.
Εκτός Sony θα πήγαινα στη ναυαρχίδα που έχει φάει την μεγαλύτερη πτώση τιμής και αξίζει τώρα.
Το Huawei p30 pro , καλή κάμερα μπαταρία έχει τα gapps και εγγύηση κανονικά Ελλάδα.
Εάν με έπαιρνε ο χρόνος ίσως να περίμενα μετά το καλοκαίρι να βγει το mark 2 που θα ειναι σαφέστατα καλύτερο .
Να έβλεπα πως θα πάει η τιμή σε εκείνο μα και πως θα επηρεάσει πτωτικά αυτό εδώ .

stakyr1

Κατ αρχάς μπράβο για την κόρη σου. Να ξέρεις θα πάει μπροστά στη ζωή της, σε αντίθεση με τα θύματα τους φίλους της που παίρνουν samsung και iphone.

Εκ δευτέρου, μην περιμένεις να πέσει, δεν θα πέσει και είναι κρίμα να δώσεις τόσα λεφτά. Πάρε το Xperia 5 που έχει τις ίδιες ακριβώς κάμερες, απλά ελάχιστα μικρότερη οθόνη (που δεν είναι κακό, θα της πέφτει πιο δύσκολα απ τα χέρια) και δεν είναι 4k. Μήπως και εμείς που το πήραμε, νομίζεις βλέπουμε 4k; Ακόμα περιμένουμε από το netflix..

YΓ: Βιάσου γιατί ο Κωτσόβολος το έχει βάλει προσφορά 600 ευρώ

mikele123

Παντως βλεπω στην εξελιξη τιμης, πως το xperia 1 εχει πεσει κ στα 660, δεν γνωριζω αν θα ξανα πεσει σε τετοια επιπεδα και πότε. Ισως ειναι καλυτερα να κανεις αυτο που ειπαν τα παιδια, κοιτα το xperia 5....λογικα θα την βολέψει και το μεγεθος.

Όνομα χρήστη