Διότι δεν το έχουν φερει επισημα στην Ελλαδα..αντε να το φέρει κανα κατάστημα αργοτερα εδώ..ενω αν το εφερναν θα το ειχαν πολλα καταστηματα,απτην αλλη η Sony τελευταία δεν στοχευει και τοσο πολυ στην Χωρα μας!
Sony δεν αγοράζω πάντα!
Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις εταιρίες!
Απλά όπως λες κ εσύ Sony νούμερο 1!
Οι τιμές μια χαρά κατεβαίνουν για δες τα μέχρι κ τις γιορτές που μας πέρασαν πανάκριβα xperia x-x performance...
Τζάμπα τα δίνουν!
Θα έρθει η ώρα που θα δώσουν κ τα υπόλοιπα σε καλές τιμές
Ναι ομως 2016 μοντελο γιατι να παρω.....και ας εχει 100ευρω..εμεις θελουμε μοντελο 19 σε λογικες τιμες..Xperia 1-5 πανω απο 700 και τα 2..μακαρι να πεσουν κατω απο 500...η σωστη αγορα ειναι στην σωστη στιγμη..αυτο ειναι που μετραει...αν εχουν 500ευρω το 2021 κλαψτε παιδια
Μοντέλο που κλείνει σε λίγο 4 χρόνια ok!
Αλλά πόσο έκανε όταν βγήκε θυμάσαι?
749 έκανε κ σε μια φάση το έβρισκες με 140, μιλάμε για 5 φορές λιγότερα λεφτά!
Θα ερθει η στιγμή που θα πέσουν και τα καινούργια, ψάξου κ σε ξένα σαιτ εκει ηδη εχουν πολυ καλές τιμές
Και εγω προτιμω Lg παρα σιαομι,το θεμα ειναι να μην κανουμε κουμαντο στην τσεπη του καθενος..ας παρει ο καθενας οτι θελει..το καλο η Xiaomi εχει χαμηλες τιμες οποτε δεν μπορουμε να πουμε και πολλα...
8 Σχόλια
Τι να στοχεύσει ρε φιλε που τα χαομι πουλάνε σαν ζεστο καρβέλι ψωμί!
Ξεφτίλα
Δυστιχως φιλε ετσι ειναι..και εγω sony αγοραζω παντα..και οι τιμες τελαιυταια δεν κατεβαινουν ευκολα..και η σιαομι πουλαει πολυ επειδη ειναι φθηνα..και επειδη Ελλαδα εχει κριση προτιμουν αυτην την εταιρια..και ας τους κρατησει 1 χρονο η συσκευη..
Sony δεν αγοράζω πάντα!
Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις εταιρίες!
Απλά όπως λες κ εσύ Sony νούμερο 1!
Οι τιμές μια χαρά κατεβαίνουν για δες τα μέχρι κ τις γιορτές που μας πέρασαν πανάκριβα xperia x-x performance...
Τζάμπα τα δίνουν!
Θα έρθει η ώρα που θα δώσουν κ τα υπόλοιπα σε καλές τιμές
Ναι ομως 2016 μοντελο γιατι να παρω.....και ας εχει 100ευρω..εμεις θελουμε μοντελο 19 σε λογικες τιμες..Xperia 1-5 πανω απο 700 και τα 2..μακαρι να πεσουν κατω απο 500...η σωστη αγορα ειναι στην σωστη στιγμη..αυτο ειναι που μετραει...αν εχουν 500ευρω το 2021 κλαψτε παιδια
Μοντέλο που κλείνει σε λίγο 4 χρόνια ok!
Αλλά πόσο έκανε όταν βγήκε θυμάσαι?
749 έκανε κ σε μια φάση το έβρισκες με 140, μιλάμε για 5 φορές λιγότερα λεφτά!
Θα ερθει η στιγμή που θα πέσουν και τα καινούργια, ψάξου κ σε ξένα σαιτ εκει ηδη εχουν πολυ καλές τιμές
Εχεις δικιο θελει ψαξιμο παρα περα απο το σκρουτσ...δυσκολο ειναι να εχει τιμες Lg που πεφτουν ναυαρχιδες κατω και απο τα 400
lg v40 και ασε τους να αγοράζουν κινεζους.
Και εγω προτιμω Lg παρα σιαομι,το θεμα ειναι να μην κανουμε κουμαντο στην τσεπη του καθενος..ας παρει ο καθενας οτι θελει..το καλο η Xiaomi εχει χαμηλες τιμες οποτε δεν μπορουμε να πουμε και πολλα...