Καλησπέρα σας,θα ήθελα να μάθω ποια τηλεόραση προτείνεται απο τις lg 4k,σίγουρα η συγκεκριμένη ειναι η λρωτη επιλογη διοτι βλέπω τα πιο πολλα θετικα σχόλια,κυρίως την Θελω για gaming στο ps5,οποτε οποιος ξέρει και εχει να μου προτείνει καποια άλλη τηλεόραση θα ηταν ευχάριστο(δεν θέλω monitor για οποιον μου το προτείνει)
3 Σχόλια
Σε ευχαριστώ παρα πολυ αδερφέ για την βοήθεια αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ενα πραγμα.Η UM7300 είναι μια τηλεόραση ή ολες οι τηλεοράσεις μαζι που εχουν μπροστα τον κωδικό UM7 ;;;δεν εχω ιδεα απο αυτά οπότε αν μπορεις να με βοηθήσεις και σε αυτό γιατί κοιταω και τις τηλεοράσεις και εχουν διαφορετικές βασεις
Να πω την αλήθεια και εγώ έχω μπερδευτεί γιατί κάθε περιοχή (Αμερική/Ευρώπη) έχει διαφορετικές ονομασίες. Και ανάλογα αν η βάση της είναι τόξο ή με ποδαράκια πάλι αλλάζουν αυτά. Οι παραπάνω κωδικοί είναι σειρές όχι συγκεκριμένο μοντέλο. H σειρά UN70/71 είναι λίγο κατώτερη από UN73/74 σε απόδοση και δεν περιλαμβάνει το magic remote. Η UN74 έχει απλά διαφορετική βάση (τόξο) από την UN73 (ποδαράκια). Οι επόμενοι αριθμοί έχουν να κάνουν με την χώρα εισαγωγής. Π.χ. η 43UN73003 διάβασα ότι προορίζεται για Ανατολική Ευρώπη ενώ για μας πρέπει να είναι η 43UN73006LC. Για απορίες μπορείς να ρωτήσεις και εδώ¨https://www.lg.com/gr/support/email
Αν ειχες επιλογή μια απο αυτές ποια θα έπαιρνες;; με βασικη προτεραιότητα να είχες στο μυαλο ομως οτι την θες πιο πολυ για gaming και λιγότερο για ταινίες