Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Vangeliskaikas

Καλησπέρα! Επειδή είμαι στο ψάξιμο και ένα από τα μοντέλα που με ενδιαφέρουν είναι και το συγκεκριμένο θα ήθελα να μάθω κάποια πράγματα που αφορούν κυρίως το λογισμικό. Συγκεκριμένα για το αν διαθέτει και κάποιες ελληνικές εφαρμογές και ποιες είναι αυτές αν το πρόγραμμα πλοήγησης είναι εύχρηστο και τέλος αν για να ενημερώνεις τις λίστες σε iptv player χρειάζεται ασύρματη σύνδεση με υπολογιστή ή γίνεται και μέσω usb stick. Ευχαριστώ πολύ!!!

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

CHaris_V__

To store έχει γενικά σαβούρα, μην έχεις απαιτήσεις. Έχει περίπου 360 εφαρμογές και 90 παιχνίδια. Από ελληνικές εφαρμογές πρόσεξα τις εξής ComedyLab, Gocar, Paoktv και Opentv. Το πρόγραμμα πλοήγησης δεν το δουλεύω αλλά σίγουρα βοηθάει το τηλεχειριστήριο στην πλοήγηση γιατί έχεις και δείκτη και ροδέλα κύλισης. To scrolling των σελίδων δεν είναι smooth αλλά γίνεται η δουλειά. Για iptv χρησιμοποιώ το Smart IPTV, απλό και γρήγορο με epg, λογότυπα, υπολοιπόμενα λεπτά. 7 μέρες δωρεαν δοκιμή μετά θέλει activation με 5€. Τη λίστα την ανεβάζω από τη σελίδα τους με τη mac address της tv. Ο iptv provider μου πρότεινε και το SMART STB (mag κλώνος) σε περίπτωση μεγάλης λίστας αλλά είναι ακριβό νομίζω.

2 Σχόλια

Vangeliskaikas

Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Το ertflix υπάρχει; Κάποια ειδησεογραφική εφαρμογή για νέα αθλητικά, τεχνολογικά κλπ; Με ενδιαφέρουν κυρίως free λίστες για ξένα κανάλια. Και επίσης μια ερώτηση ακόμα για την απόδοση της τηλεόρασης σε αγώνες ποδοσφαίρου για όσους έχουν Nova και Cosmote. Είμαι συνδρομητής και στα δύο και η περισσότερη χρήση θα γίνεται εκεί. Οκ ξέρω ότι δεν έχει 100 HZ πάνελ αλλά τουλάχιστον να μην είναι και μαύρο χάλι.

CHaris_V__

Ertflix υποστηρίζει κανονικά, σου βγάζει ένδειξη να πατήσεις το κόκκινο κουμπάκι, το ίδιο και για τον skai και open. Από ειδησεογραφικές εφαρμογές όχι δεν εντόπισα κάτι ούτε καν στα αγγλικά. Το 99% είναι σαβούρα, μόνο κανένα plex αξίζει άμα χρειαστείς, netflix, spotify, youtube και για iptv. Σε απόδοση σε αγώνες δεν έχω κανένα παράπονο, δε με ενόχλησε κάτι αν και δεν έχω δορυφορική.

Όνομα χρήστη