Παιδιά μια ερώτηση... Είμαι κάτοχος της συγκεκριμένης τηλεόρασης (43") εδώ και περίπου ένα μήνα και την έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής σπάνια είναι η αλήθεια. Χθες εκεί που βλέπαμε τον αγώνα στο OpenHD παρατηρήσαμε ότι στις γρήγορες κινήσεις η εικόνα "λαγκάρει" και πολύ συχνά μάλιστα... Ξενέρα απίστευτη... Πήγαμε να το δούμε σε άλλη μετά σε μια 50αρα F&U και όλα κομπλέ... Γνωρίζει κανείς τι παίζει; Να αλλάξω καμιά ρύθμιση στο mode της οθόνης; Ευχαριστώ.
9 Σχόλια
Αν λάγκαρε και σε εσένα κατάλαβα... Άντε να δούμε... Ευχαριστώ για την απάντηση...
Εγώ νόμιζα ότι φταίει το κανάλι.. Αλλα αφού λες σε άλλη τηλεόραση έπαιζε.....
Παρακαλώ!
Και εγώ το κανάλι πίστευα ότι έφταιγε γιατί σε εμένα ήταν σαν να έπαιζες Fifa online... Ίδιο lag ένα πράγμα... :) Αλλά στην F&U ρε συ το έδειχνε κανονικότατα και εκεί φρίκαρα... Έτυχε; Τι να πω... Ελπίζω και πάλι να ήταν από το σήμα του καναλιού γιατί αν θυμάσαι γενικά ο καιρός ήταν χάλια εκείνη την ημέρα... Πάντως αν τυχόν παρατηρήσεις κάτι, μάθεις τίποτα ή δεις άλλον αγώνα όμορφα και ωραία, αν με θυμηθείς στείλε ένα μήνυμα εδώ μέσα, το ίδιο ισχύει και για εμένα...
Χαχαχ ασε κ γω είμαι ψηρας κ δεν το μπορώ.. κ σήμερα που έβλεπα στην ΕΡΤhd το Γαλλία Κροατία είδα να λαγκαρει πάλι.. ????
Έμαθες τίποτα μήπως ή βρήκες καμία λύση;;; Στο λέω γιατί την τρίτη αν ξαναδώ το ίδιο lag στον αγώνα δεν υπάρχει περίπτωση πάει για πούλημα και καινούργια... χαχαχα
Χαχαχα δεν ξανά είδα να λαγκαρει.. μπορεί να είναι κ θέμα επεξεργαστή ????
Ήδη όσο το βλέπω, κανει παλι τα λαγκαρισματα.. ενώ στο απλό, όχι στο HD παίζει καλά. στο σαλόνι η σαμσουν δεν το κάνει ????
Είχε lag στο HD αλλά δεν δοκίμασα στο απλό να δω αν το δείχνει καλά είναι η αλήθεια... Στην F&U στο HD μια χαρά (αλλά πολύ κατώτερη εικόνα από την LG)... Δεν βοηθάει και κανένα άλλο παιδί άρα μόνο εμείς οι 2 βλέπουμε φαντάσματα;;; Αν όπως λες στο απλό κανάλι δεν είχε lag ενώ στο HD έχει δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα ειλικρινά...
Ναι στο απλό δεν είχε καθόλου λαγκ.. Έπαιζε κανονικά! Μάλλον στο hd του τρώει ζορυ.. τι να πω