Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
michaelyogi

Έχω μπερδευτεί με τα μοντέλα UM7000 UM7100 UM7300 UM7450
Θα αναφερθώ στις 43 ίντσες.
Ποιος γνωρίζει ποιο από αυτά έχει το χαμηλότερο input lag για χρήση με υπολογιστή και κονσόλα παιχνιδιών;
Και ποιο πιστεύετε έχει την καλύτερη εικόνα συγκριτικά πάντα;
Αυτά με ενδιαφέρουν κυρίως

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

CHaris_V__

Εγώ έχω την UM7450 την 43" και κοιτούσα τότε παράλληλα την UM7100. Αν δεν κάνω κάποιο λάθος όλες έχουν το ίδιο panel άρα ίδια ποιότητα εικόνας. Η διαφορά π.χ της 7450 είναι οι εξής. Έχει στη συσκευασία το Smart TV Magic Remote Control το οποίο στην UM7100 έπρεπε να αγοράσεις ξεχωριστά και κάνει καμιά 35€. Άλλη διαφορά η υποστήριξη της τεχνολογία ήχου "DTS Virtual:X" για εικονικό 3d surround ήχο. Η ακόμα πιο φθηνή 7000 δεν έχει π.χ bluetooth και παίζει να μην υποστηρίζει καθόλου το smart remote. Κοιτώντας ένα review στη σελίδα του rtings για την 7300 είδα ότι το πιο δυνατό της σημείο είναι το PC Monitor και το πολύ χαμηλό input lag που συγκρίνεται με κάποια gaming monitors. Προφανώς πρέπει να ισχύει για όλες γιατί ανήκουν στην ίδια σειρά.

2 Σχόλια

michaelyogi

Πόσο καιρό την έχεις την 7450 και τι θέματα έχεις τυχόν παρατηρήσει;

CHaris_V__

Την έχω 2 μήνες. Δεν έχω κάποιο μέτρο σύγκρισης, είναι η πρώτη μου smart tv. Η προηγούμενη ήταν μια 20άρα Sony Bravia που αντικατέστησε. Την είχα πετύχει σε κάποιο μαγαζί και ξεχώριζε μακράν σε ευκρίνεια και χρώματα από τις διπλανές της και λέω ας την ψάξω. Σε σχέση με την αντίστοιχη Samsung, είδα ότι υποστηρίζει dts, έχει μικρότερες αντανακλάσεις, μεγαλύτερες γωνίες θέασης και είναι καλύτερη ως pc monitor και έτσι την προτίμησα. Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο παράπονο, είναι άψογη για την τιμή της. Τα μαύρα της μόνο είναι μέτρια, φαίνονται κάπως γκρι στο σκοτάδι και το hdr περίμενα να με εντυπωσιάσει πιο πολύ αλλά όπως λέει και το review το περιορίζει η μέγιστη φωτεινότητα και το περιορισμένο εύρος χρωμάτων.

Όνομα χρήστη