Φαίνεται μικρό στη φώτο. Αν είσαι ξαπλωμένος και θέλεις να δεις ταινία έχεις την οθόνη μέσα στα μούτρα σου ή μπορείς να έχεις μια απόσταση? Επίσης, αντέχει βαρύ κινητό? Έχω Huawei nova 5T. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Φαίνεται μικρό στη φώτο. Αν είσαι ξαπλωμένος και θέλεις να δεις ταινία έχεις την οθόνη μέσα στα μούτρα σου ή μπορείς να έχεις μια απόσταση? Επίσης, αντέχει βαρύ κινητό? Έχω Huawei nova 5T. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
3 Απαντήσεις
Καλημέρα, ναι μπορείς να το ρυθμίσεις να έχει κάποια απόσταση καθώς μετά το σφίξιμο είναι απόλυτα σταθερό. Απλά αυτό πρέπει να το δοκιμάσεις για να δεις πως κάθεται με το κινητό σου για να μη πέφτει το κέντρο βάρους σε σημείο που το κάνει να γέρνει. Το έχω 6 μήνες δοκιμασμένα σε Poco F3 και Lenovo Z6 pro αλλά γενικά τα περισσότερα κινητά τα παίρνει χωρίς πρόβλημα. Προσοχή στο γραναζάκι το πλαστικό από πίσω γιατί με πολύ σφίξιμο σπάει. (Το έχω κολλημένο ευτυχώς δεν έσπασε αρκετά και είναι σαν καινούργιο). Συμπερασματικά το προσαρμόζεις όπως και όπου θες, δεν παθαίνει το παραμικρό.
Καλησπέρα . άρα είναι προσαρμόσιμη η βάση σε διαφόρων μεγεθών τηλέφωνα ;
1 Σχόλιο
Καλημέρα, ναι υπάρχει στη βάση ένα προσαρμόσιμο ελατήριο στη μία μεριά που κρατιέται το τηλέφωνο ώστε αν είναι πιο μεγάλο σε μήκος το κινητό, να ανοίξει και να το αγκαλιάσει χωρίς κανένα πρόβλημα. Το έχω μισό χρόνο και είναι πολύ vfm. Το μόνο κατά τη γνώμη μου που πρέπει να προσέξεις είναι το πλαστικό γραναζάκι πίσω κατά την συναρμολόγηση γιατί με παραπάνω σφίξιμο σπάει. (Παθών και μαθών αλλά ευτυχώς το κόλλησα). Είναι το αδύναμο σημείο του, όλο το υπόλοιπο όπως και να το λυγίσεις δεν θα πάθει απολύτως τίποτα.