Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
klevisrucaj

Ρε παιδιά δεν θα ξαναδούμε το mi 9t pro καινούργιο? Το είχα και μου το έκλεψαν, ψάχνω να το ξαναγορασω καινούργιο αλλά πουθενά! Γνωρίζουμε αν θα ξανακυκλοφορησει? Σε λογική τιμή πάντα..

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη
Triantaff

Μπρο βγήκε λίγο καλύτερο το pocof 2 και είναι ολοιδιο

Όνομα χρήστη
Manzafaka_Bieber

Παρε το Poco f2 pro εάν δεν βρεις φτηνό mi9tpro, έχει Snapdragon 865 αντί για 855 και είναι με pop up camera στα 400€ και όλο πέφτει. Κρίμα που δεν έχει το ίδιο design όπως το mi9t και το poco και είναι λίγο μεγαλύτερο

2 Σχόλια

klevisrucaj

Αυτό περιμένω τώρα να πέσει η τιμή στο f2 pro.. είναι το μόνο που μου αρέσει μετά το mi 9t pro. Τελικά αυτή η οθόνη που δεν έχει ούτε κάμερα ούτε τίποτα πάνω της σε μαγεύει και δεν θες άλλη οθόνη μετα. Δυστυχώς μέχρι στιγμής ετοιμοπαραδοτο το Poco f2 pro είναι στα 450+€..

Manzafaka_Bieber

Κρίμα που το καινούριο redmi note 9 pro μου δεν είναι notchless αλλά εντάξει έχει επιλογή να κρύψω το notch χαχα. Πάντως το επόμενο smartphone θα είναι σίγουρα notchless

Όνομα χρήστη
Farow9

Όπως έχουν πει και παρακάτω, το Mi 9 έχει καταργηθεί για να πουλήσουν οι νεότερες συσκευές.

2 Σχόλια

klevisrucaj

Κάπου διάβασα ότι Ιταλία και Ισπανία ξεκίνησαν παραγγελίες, αλλά η παράδοση θα είναι τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη..

Όνομα χρήστη