Αξιζει αυτο το προιον για αρχιτεκτονικη; Η ποιοτητα ειναι καλη;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
1 Απάντηση
εγώ το χρησιμοποιώ για ζωγραφική και σχεδιασμό. μέχρι τώρα βολεύει. έχει και ρύθμιση να ανέβουν τα πόδια με δύο σφιχτήρες αριστερά και δεξιά που το κάνει πάρα πολύ ψηλό και σε συνδυασμό με την ανάκληση της επιφάνειας γίνεται κατά κάποιο τρόπο ένα μεγάλο καβαλέτο. για την ώρα με έχει βολέψει σ' αυτά τα δύο.
όσο για την ποιότητά του είναι αρκετά καλή αν εξαιρέσεις τα δύο συρτάρια που είναι φτιαγμένα από ύφασμα και προφανώς η χρήση τους είναι μόνο για είδη γραφείου κλπ κατά τ' αλλά μοιάζει αρκετά γερό μέχρι τώρα.
3 Σχόλια
Για την ίδια χρήση το κοιτάω κι εγώ. Ένα χρόνο μετά, ακόμα έχεις την ίδια άποψη; είναι δύσκολο να πάρω απόφαση να το παραγγείλω δίχως να το δω από κοντά...
μετά από έναν χρόνο καθημερινής χρήσης είναι ακριβώς το ίδιο όπως το πήρα. το χρησιμοποιώ καθημερινά ως γραφείο (λάπτοπ, γράψιμο, σημειώσεις κλπ) και τα Σαββατοκύριακα και στις γιορτές σηκώνω την επιφάνεια για ζωγραφική.
το μοναδικό θεματάκι που είχα είναι ότι ο μηχανισμός από κάτω που κλείνει (ή ανοίγει) για να σταθεί όρθια η επιφάνεια του γραφείο για να ζωγραφίσεις/σχεδιάσεις δεν έκανε καλή επαφή και χρειάστηκε να τον ανοίξω λιγάκι με μία πένσα ώστε να να μην εφάπτονται τα δύο σίδερα όταν έκλεινε.
η δεύτερη παρατήρηση είναι ότι ενώ στα πόδια του έχει σφιχτήρες για την αυξομείωση του γενικού ύψους του γραφείου (πχ όταν θα θέλεις να ζωγραφίσεις όρθιος) είναι πολύ βαρύ για να το κάνεις και σίγουρα χρειάζεσαι ακόμη ένα άτομο να σε βοηθήσει.
εγώ μετά από μερικές φορές απλά το παράτησα και ξεκίνησα να ζωγραφίζω καθιστός.
μία τελευταία αλλαγή που σκοπεύω να κάνω είναι να αλλάξω το σίδερο που ανασηκώνεις για να κάνει αντίσταση και να μην πέφτει ο καμβάς όταν έχεις το γραφείο όρθιο και ζωγραφίζεις.
ελπίζω να σε κατατόπισα.
αν θελήσεις να σου στείλω φωτογραφίες μη διστάσεις να μου ζητήσεις.
Ευχαριστώ για τις λεπτομέρειες!