honor 20,galaxy a51, redmi note 8 pro.Ποιο μου προτεινετε;Η καποιο παρομοιο.Οθονη-επεξεργαστη-καμερα η φθινουσα σειρα που με ενδιαφερει.Το redmi εχει δυνατοτερο τσιπ απο α51 αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιοπιστη ειναι η mediatek
See in detail the terms of use for the Product Questions
honor 20,galaxy a51, redmi note 8 pro.Ποιο μου προτεινετε;Η καποιο παρομοιο.Οθονη-επεξεργαστη-καμερα η φθινουσα σειρα που με ενδιαφερει.Το redmi εχει δυνατοτερο τσιπ απο α51 αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιοπιστη ειναι η mediatek
1 Reply
Απο οσα ειπες καλυτερο επεξεργαστη και καμερα εχει το honor. Οθονη τ Samsung λογω amoled... Αλλα πολυ χειροτερο απο τα αλλα δυο σε επεξεργαστή ειδικα και καμερα επισης. Γενικα βγαλε το a 51 απο τις επιλογες ειναι χειροτερο απο τα αλλα δυο. Αν θες καμερα επεξεργαστη κ μπαταρια πας στο honor.. Υπερτερει απο τ redmi. Αν θες παρόμοια... Δες τ honor view 20..καλυτερο λιγο σε καμερα απο τ honor 20..ολα τ αλλα ιδια. Δες και το xiaomi mi9 και το mi9t... Καλυτερα και τα δυο σε οθονη και επεξεργαστη απο τ honor (μικρη διαφορα) αλλα λιιιγο χειροτερα σ καμερα κ μπαταρια (mi9 αρκετα μικροτερη μπαταρια)... Αυτα θα σ προτεινα να δεις.. Εκτός αν θες να δωσεις ενα 100ρικο παραπανω και να παρεις τ honor 20 pro... Εξαιρετικη καμερα επιπεδου p30 pro με φοβερες νυχτερινες και ζουμ και μεγαλυτερη μπαταρια απο το σκετο 20. Η καλυτερη επιλογη π εχω κανει ως τωρα σε κινητό (ειχα s9+, s10+ και πηρα το 20 pro..ανωτερο και απο τα δυο).
1 Comment
Ευχαριστώ για τη βοήθεια