Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Κ.ΘΩΜΑΣ

Αναφερομαι σε οσους εχουν στην κατοχη τους το κινητο. Θελουμε την βοηθεια τους , επειδη τα νουμερα στην gsmarena ειναι χαμηλα για την φωτεινοτητα και την αντιθεση. Πεστε μας ειλικρινα ,σε ηλιολουστη ημερα εχουμε μικρο προβληματακι στη θεαση της οθονης? Οι photos την νυχτα (οχι πισσα σκοταδι) ειναι καλες χωρις την χρηση του night mode? εχει το κινητο always on display? or led ειδοποιησης? EYXAΡΙΣΤΩ

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη
gi0rg00sk17589

Εχω το προ.. Αλλα η βασικη καμερα ειναι η ιδια... Λοιπόν τη νύχτα... Ειτε με night mode ειτε χωρις... Τ κινητο τ βαλα διπλα διπλα με p30 pro φίλου μου. Ειναι ας μην πω τα ιδια... Αλλα κατα 90% ιδια... Η καμερα του ειναι φανταστική (για νύχτα μιλαω.. Για μερα ολα ιδια ειναι σχεδον)... Ακομα και σε πισσα σκοταδι που λες... Θα βγαλεις φωτο..πραγματικα πεταει.. Και στο λεω σαν ατομο που εχω μανια με νυχτερινες φωτο. Always on display δεν εχει... Αν θες κατεβαζεις εφαρμογη απ τ playstore αλλα εχει led notification. Μενω κρητη οποτε καταλαβαινεις.. Ακομα καλοκαιρι εχουμε.. Δεν ειχα κανενα προβλημα στον ηλιο (με φουλ φωτισμο ομως). Ειχα samsung s9 plus μεχρι πριν μια βδομαδα (φανταστικο) και το εδωσα για να παρω το 20 pro. Ειλικρινα νιωθω αρκετη αναβαθμιση σε ολους τους τομεις (καμερα μπαταρια και ταχυτητα)... Μονο πισωγυρισμα η οθονη... Αλλα για samsung μιλαμε.. Σαφως και θα ηταν πισωγυρισμα ο, τι και αν επαιρνα μετα απο samsung. Στο προτεινω με χιλια..(προφανως κανενα θεμα με google ετσι)

Όνομα χρήστη