Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Κ.ΘΩΜΑΣ

θα ηθελα να προσθεσω στην προηγουμενη αναφορα μου οτι η ιστορια της google και των HΠΑ εις βαρος της Huawei θα αργησει λιγο αλλα συντομα θα εχει αισιο τελος . Αυτη ειναι η δικη μου αποψη. Φετος η Huawei θα εχει ζημιες στα οικονομικα της ,ετσι λεγεται. Παντως παιχνιδια οικονομικα παιζονται ,τα οποια εαν συνεχιστουν σιγουρα θα βλαψουν και την Google . Eν τουτοις η συγκυρια αυτη ευνοει οσους θελουν να αγορασουν Ηuawei-Honor κινητα γιατι πιστευω οτι οι τιμες τους θα συνεχισουν να πεφτουν . Εγω μεχρι τελος Δεκεμβριου μπορω να καθυστερησω την αγορα μου οχι περισσοτερο. Οσο για τον φιλο που ειπε οτι η google σταματαει τις αναβαθμισεις και το support ,εαν συμβει δεν θα αφορα τα κινητα που ανακοινωθηκαν και βγηκαν στην κυκλοφορια πριν τις 15 Αυγουστου και ειναι και στοκαρισμενα χιλιαδες. Αφορα τα κινητα που ανακοινωθηκαν και αρχισαν να κυκλοφορουν μετα τις 15/8 .Αυτo ειχε λεχθει τον Μαιο μεταξυ google-huawei(το ειδα σαν ειδηση τυχαια στο διαδικτυο). Παντως η διαμαχη google-huawei δεν προκειται να κρατησει περισσοτερο απο ενα εξαμηνο(Δικη μου αποψη). Δεν συμφερει την Google η οποια θα τα βρει με την Huawei στο τελος. O Aμερικανος κανει τον αγριο τωρα ετσι τον συμφερει ,η ζημια εγινε αλλα συντομα θα αλλαξη ρωτα. Να ειστε καλα

Όνομα χρήστη