What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Hippie Shopper

Μία σημείωση για όσους το ψάχνουν. Η κάρτα υποστηρίζει packet injection και μπορεί να δουλέψει κανονικά σε kali linux για αυτούς τους σκοπούς. Προσοχή όμως, δεν υποστηριζει VIF, οπότε δεν μπορεί να εκκινήσει μόνη της evil twin επιθέσεις, καθώς δεν θα μπορεί να τρέξει το AP host. Αν κάποιος διαβάσει το σχόλιο και έχει βρεί ή πρόκειται να βρεί άλλη σχετικά φθηνή κεραία της αγοράς που να υποστηρίζει packet injection και VIF ας κανει τον κόπο να αφήσει ένα σχόλιο.

Username

1 Reply

Gelvin__

μήπως βρήκες κάτι καλύτερο μέχρι στιγμής? Δεν βρίσκω και Alfa adapter στην Ελλάδα..

3 Comments

Hippie Shopper

Δυστυχώς όχι, δεν είχα βρει κάτι όσο είχα ψάξει, αλλά έχω να κοιτάξω από τότε.

Gelvin__

Το έχεις χρησιμοποιήσει? Αξίζει για τα βασικά packet monitor και packet injection? έχει αντέξει?

Hippie Shopper

Ναι, είναι γρήγορο και απροβλημάτιστο. Υπήρχαν τουλάχιστον πριν ένα χρόνο ενημερωμένοι drivers για kali και manjaro που χρησιμοποιούσα εγώ. Πιάνει κανονικά δύο μπάντες. Εγώ είχα και μια παλιά καρτα που χρησιμοποιούσα ralink φθηνή και είχαν μεγάλη διαφορά στα πακέτα που έστελναν και στο sniffing, οπότε μου φάνηκε καλή. Τώρα δεν ξέρω τα standards σου, εγώ ερασιτέχνης είμαι. Αν έχεις κάποια συγκεκριμένη απορία θα χαρώ να απαντήσω.

Username