Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
kifo 1

καλημερα μια βοηθεια p30 pro h mate 30 pro πιο ειναι καλυτερο

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

gi0rg00sk17589

Ελαφρως καλύτερο επεξεργαστη το mate... Δν θα καταλαβεις διαφορες. Βασικη καμερα ολοιδια... Τηλεφακο καλυτερο το p30 pro π εχει περισκοπικο με 5Χ ως 50Χ ενω τ mate εχει κανονικό τηλεφακο με 3Χ εως 30Χ.. υπερευρυγωνιο το mate... Ειναι σχεδον ισάξιος της βασικης καμερας. Το p30 pro πολυ καλος αλλα οχι σαν του mate. Μπαταρια κ τα δυο εχουν τν ατελειωτο. Απο εκει κ περα κοιταζεις ποιο σ αρεσει πιο καλα σ σχεδιαση. ΑΛΛΑ... Mate 30 pro... Δεν εχει google services ενω τ p30 pro εχει κανονικα. Ημουν αναμεσα στα δυο αυτα για να αντικαταστησω το s10+ που ειχα. Τελικα πηγα στο p30 pro για να ειμαι 100% σιγουρος για τις εφαρμογες (δεν θα χεις θεμα με το mate... Εκτος απο λιγες.. Συγκεκριμένες) και λογω διαφορας στην τιμη γυρω στα 150€ οταν τα κοιταζα. Βασικη διαφορα ειναι τα services. Αν δν σε ενοχλει αυτο... Τοτε αναλογα τα γουστα σου... Αν σε ενοχλει πας αναγκαστικα σε p30 pro.

Όνομα χρήστη
aeknik21

Μάλλον mate .Το p30 εχω το ζοομ του 50x στα χαρτια αλλα μετα το 10 -15× ετσι και αλλιώς χάνει αρκετα στη καμερα .Να σου πει καλύτερα καποιος που εχει και το Μate 30

Όνομα χρήστη