Καλησπερα θελω να παρω το συγκεκριμενο τηλ..η απορια μου ειναι οτι μετα το update σε 10 πολλοι λενε οτι οι καμερες χαλασαν λιγο. Μπηκα στο instagram και το παρατηρησα και εγω. το παθατε και σεις; να κοιταξω μηπως για κατι αλλο
See in detail the terms of use for the Product Questions
Καλησπερα θελω να παρω το συγκεκριμενο τηλ..η απορια μου ειναι οτι μετα το update σε 10 πολλοι λενε οτι οι καμερες χαλασαν λιγο. Μπηκα στο instagram και το παρατηρησα και εγω. το παθατε και σεις; να κοιταξω μηπως για κατι αλλο
2 Replies
6 Comments
εντάξει το πήρα και απλά το έχω στην αγκαλίτσα μου σφιχτά σφιχτά.. με ενημερώσεις και όλα κυλούν ομαλά. ευτυχώς. εκτός αν μετά από κάνα χρόνο οι κάμερες χαλάνε, φθείρονται η δε ξέρω και γω τι.
Εχω ακομα ενα lg k10 αψογο απο τ 2016 των 160 τοτε ευρω... Τωρα ουτε 16 δν κανει... Κ λειτουργει σαν να τ αγορασα τωρα.... Δν συμβαινουν αυτα σε τετοια κινητα. Αμα παρειε καμια απομίμηση με περιεργο όνομα τοτε μπορει. Μια χαρα ειναι το κινητο. Επισης τ θεμα μ το ινστα αμα τραβας με την εφαρμογη τ ινστα βιντεο. Π κανει λιγο σαν κολληματακια. Στα κινητα των αλλων δν φαινεται αυτο οταν βλέπουν τ βιντεο σου. Κ τ κανει κ στα Huawei και στο honor π εχω και σε κινητα φιλων μ επισης σε ολους τωρα τελευταια. Δν εχει χαλασει κατι στο κινητο
εμένα αυτό που με νοιάζει είναι οι φωτογραφίες που θα ανεβάζω στο ινστα είτε από κάμερα μου είτε τραβηγμένες απτό κινητό, να ναι πεντακάθαρες και να φαίνονται καθαρές από μακριά. αυτό και φυσικά να βγαίνουν καλές γιατί κάποιες τις εμφανίζω κιολας.
Σε υπολογιστή αμα τις δεις ειναι άψογες. Σε ινστα ειναι επισης μια χαρα αν και σε ΟΛΑ τα κινητα αν τραβηξεις φωτο με τ κινητο και μετα την βάλεις στο ινστα προφανως είναι καλυτερη απο το να τραβηξεις μεσα απο το ινστα. Παντως είναι τ καλυτερο κινητό σε καμερα του 2019 και σιγουρα απο τα 5 καλυτερα αυτη τη στιγμη ακομα. Ειδικα σε νυχτερινες ληψεις νομιζω ειναι ακομα τοπ 3. Αν εχει κανεις παράπονο.. Τοτε ας παρει μια DSLR.. Δεν θα τον καλυψει κινητό καλυτερα απο αυτο και 3-4 ακομα στην αγορα. Επισης εχε στον νου σου ότι οι φωτογραφίες και ειδικα τα βιντεο στο ινσταγκραμ χανουν σε ποιοτητα οταν τα ανεβαζεις γιατι τα κατεβαζει η ιδια η εφαρμογη σε ποιοτητα. Παράδειγμα ειτε τραβηξες βίντεο σε 4Κ ειτε σε 1080..το βιντεο σου σε 1080 θα ανεβει γιατι μεχρι τοσο σηκωνει το ινσταγκραμ Αρα δν εχει νοημα αν θες να ανεβασεις στο ινστα να τραβας 4Κ πχ. Οπως και στο μεσσεντζερ που οτιδήποτε βιντεο και να στειλεις το κανει 720p αυτοματως το μεσσεντζερ.
ναι και εγώ αυτό βλέπω. όχι είναι πραγματικά φοβερό τηλέφωνο.. τώρα λίγο υπερθερμαινεται αλλά τι να το κάνουμε.. το αγαπάμε και έτσι ????
Εμενα δν μ χει ζεσταθει ούτε κατω απο ηλιο. Παιχνίδια δν παιζω πάντως οποτε δν ξερω ν σ πω γ εκεί. Αν εννοεις στη φορτιση με τον 40watt ναι εκει ζεστενεται αλλα δυο φορες τον εχω χρησιμοποιήσει... Χρησιμοποιώ έναν samsung 18watt και δν ζεστενεται ποτε.