What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Kmkrs

Καλησπέρα, εχω το εξής πρόβλημα.Οταν το soundbar φορτίζει ενω ταυτόχρονα το έχω συνδεδεμένο μεσω AUX στον υπολογιστή ακούγονται παράσιτα (ενας ενοχλητικός παρατεταμένος ήχος ''μππζζζ'') .Ο ήχος αυτος δεν ακουγεται αν το soundbar συνδεθεί σε πηγή bluetooth .Αντιμετωπίζει κανεις το ίδιο πρόβλημα ? Είναι φυσιολογικό?

Username

2 Replies

stathis999

αν δεν έχεις βρει τη λύση ακόμα, δοκίμασε να φορτίσεις από ξεχωριστή πρίζα κι όχι από το pc

Username
Dj_Tzogos_Jr

Μπορεί το καλώδιο που χρησιμοποιείς ή κάποια θύρα AUX να έχει θέμα. Δοκίμασε να βάλεις άλλο καλώδιο,αν δεν το έχεις κάνει. Βέβαια αρκετές φορές είναι φυσιολογικό να κάνει παράσιτα γιατί μπερδεύονται συχνότητες ήχου και ρεύματος.
Οπότε μην ανησυχείς,δεν είναι κάποιο πρόβλημα.

2 Comments

Kmkrs

Καλημέρα, ευχαριστώ για την απάντηση.Το δοκίμασα με άλλο καλώδιο στο Pc και ακούγεται ο ιδιος θορυβος.στην θυρα aux του κινητου μου και κανει τον ίδιο θόρυβο αλλα σε πολύ χαμηλή ένταση (σχεδον δεν ακούγεται) το πιθανότερο να μπερδευονται οι συχνότητες όπως λες. Μάλλον μικρό το κακό καθως η μπαταρία του βγάζει ενα 24ωρο με νορμάλ χρήση οπως διαπίστωσα, αλλά λίγο ενοχλητικό να μην μπορεις να το φορτίσεις ταυτόχρονα καθως λειτουργεί.

Username