Είναι γρήγορο? Οι κάμερες είναι καλές? Για την οθόνη ξέρω πως θα είναι υπέροχη όμως Super Amoled θα είναι? Θα υπάρχει face unlock?
Και επίσης, να πάρω αυτό ή one plus 7 pro?
See in detail the terms of use for the Product Questions
Είναι γρήγορο? Οι κάμερες είναι καλές? Για την οθόνη ξέρω πως θα είναι υπέροχη όμως Super Amoled θα είναι? Θα υπάρχει face unlock?
Και επίσης, να πάρω αυτό ή one plus 7 pro?
8 Replies
Σόρρυ αλλά εγώ τα θεωρώ πλέμπα .Εννοείται να πάρεις a
Samsung.Δικη μου γνώμη φυσικά .Τώρα ο καθένας οτι θελει κανει.;)
Να παρεις το S10+ που ειναι η ναυαρχιδα της εταιριας.
Την Samsung το after sale service της και το service της εξουσιοδοτημενης εταιριας Smartec την κανουν ως πρωτη επιλογη για τα κινητα της.
Και ασε τους αλλους(one+ πχ) για σημαντικο προβλημα hw να πρεπει να τα στειλουν στο εξωτερικο για επισκευη...
Να ανοιξουν εγχωριο καταστημα να πωλουν αλλα και να υποστηριζουν και το ξανασυζηταμε.
2 Comments
Μαρεσει που αναφερεσαι στο after sale της Samsung στην Ελλαδα. Πιο χειροτερο δεν υπαρχει , αθλιο και δεν σου δινουν σημασια. Προσωπικη εμπειρια. Γραφεται κατι αλλα οχι οτι σας κατεβει.
Επειδή πήγες εσύ κάπου και δεν έμεινες ευχαριστημένος(σπάνιο αυτό), δεν είναι και θέσφατο. Είσαι η εξαίρεση στον κανόνα. Άλλωστε μίλησα κυρίως για ένα συγκεκριμένο κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης, να το ξαναγράφω να το εμπεδώσεις, την Smartec στο "Παλατάκι", από την πλευρά του Περιστερίου.
Προσωπικά, δεν γράφω ότι μου κατέβει, πάντα γράφω για γεγονότα.
Ναι με τα τεστ που έχουν γίνει και από youtubers αν δεις το κινητό είναι πολύ γρήγορο και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Είναι σαν ένας καλύτερος και πιο καινούριος Snapdragon 835 Ο 730 που έχει. Οι κάμερες είναι πολύ καλες έχει τον γνωστό 48mp που βλέπεις σε πολλά κινητά ( Oneplus 7, P30 pro κλπ είναι ο ίδιος φακός) face unlock πιθανών να έχει άλλα οι ίδιες οι εταιρίες λένε να μην πολύ χρησιμοποιείται σε κινητά με mechanical parts Όπως αυτό. Τέλος το oneplus 7 pro κάνει 800€ Και γενικά η τιμή του δεν θα πέσει ( αν δεις τα άλλα oneplus 6,6t Μέσα σε ένα χρόνο έπεσαν 40-50€μαχ) όταν το A70 βγήκε στα 420 Και 1μηνα μετά είναι ήδη στα 320. Οπότε το Α80 εκτός ότι θα είναι πολύ πιο φθηνό θα πέσει και πολύ η τιμή του αν περιμένεις 1-2 μήνες. Επίσης έχει Dolby atmos