Μπορεί να απαντήσει κάποιος που έχει αυτή την εστία, ποσο ευχαριστημένος έχει μείνει; διάρκεια, καθαρισμός, τοποθέτηση των ματιών στις συγκεκριμένες θέσεις, αξιοπιστία κτλ
See in detail the terms of use for the Product Questions
Μπορεί να απαντήσει κάποιος που έχει αυτή την εστία, ποσο ευχαριστημένος έχει μείνει; διάρκεια, καθαρισμός, τοποθέτηση των ματιών στις συγκεκριμένες θέσεις, αξιοπιστία κτλ
3 Replies
Είναι καλή εστία ως προς την λειτουργία της. Έχει πολύ καλή φλόγα κ στα τρία μάτια. Είναι στιβαρή και τα σκεύη κάθονται πολύ καλά πάνω. Στο καθάρισμα είναι λίγο ευαίσθητο inox οπότε θέλει λίγη προσοχή. Εμείς την καθαρίζουμε με σφουγγάρι βρεγμένο με λίγη σαπουναδα και εννοείται ΟΧΙ με την σκληρή μεριά (του σφουγγαριού), μετά με ένα wettex κ τέλος με λίγο αζαξ με χαρτί κουζίνας και γυαλίζει. Επίσης το ηλεκτρικό μάτι είναι πολύ καλό κ δυνατό αλλά πρέπει να βάζεις κατσαρόλα του ίδιου μεγέθους, γιατί αν βάλεις μεγαλύτερη δε θα βράσει ποτέ! Συνδέεται και με φυσικό αέριο αλλά κ με υγραέριο (έτσι την έχω εγώ) με τα ανάλογα μπεκακια τα οποία περιλαμβάνονται. Γενικότερα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αυτά.. ελπίζω να βοήθησα..
Είναι μια εστία με πολύ δυνατά μάτια. Αλλά λόγω αυτού και ότι είναι μεγάλη σε πλάτος η θερμότητα βγαίνει έξω από τα όρια του απορροφητηρα και ζεσταίνει τα ντουλάπια της κουζίνας. Ενδεχομένως να χρειάζεται απορροφητηρα με μεγαλύτερη εμβέλεια. Πέρα από αυτό μαγειρεύει τέλεια. Ακόμη δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω αρκετά το ηλεκτρικό μάτι. Εμένα θα με βόλευε καλύτερα να υπάρχει ένα μεσαίο μάτι στις μπροστινές θέσεις. Αλλά δεν συνηθίζεται. Όσο για τον καθαρισμό, σίγουρα αφήνει δαχτυλιες επειδή είναι inox ,καθαρίζεται όμως όπως όλες οι εστίες.
1 Comment
Σ ευχαριστώ πολύ.