Ξέρει κανείς πως αλλάζει η γλώσσα σε ελληνικά? Πάω στις ρυθμίσεις αλλά δεν βρίσκω αλλαγή γλώσσας.
See in detail the terms of use for the Product Questions
1 Reply
Προφανώς εννοείς στην εφαρμογή που συνοδεύει τη ζυγαριά (Zepp life) αφου στην ιδια τη ζυγαρια δεν υπαρχει κατι που χρειαζεται να είναι στα ελληνικα!
Εμένα η εφαρμογή ΕΙΝΑΙ στα ελληνικά, χωρίς να θυμάμαι να έχω διαλέξει κάποια ρύθμιση.
Όντως, ψάχνω και δεν βλέπω να υπάρχει επιλογή γλώσσας μέσα στην εφαρμογή!
Εφόσον δεν βλέπεις ελληνικά, εγώ θα κοίταζα τα παρακάτω:
Αν κατα την αρχική εγκατάσταση της εφαρμογής ζητάει γλώσσα (δεν το θυμάμαι). Αν ναι, θα πρέπει να σβήσεις και να ξαναεγκαταστησεις την εφαρμογή.
Αν η γλώσσα επιλέγεται βάση της βασικής γλώσσας που έχει το κινητό σου (αν το μενού του κινητού είναι στα αγγλικά τότε και η εφαρμογή μπορεί να πέρνει ως βάση αυτή τη ρύθμιση).
Αν έχεις κάνει λογκιν στην εφαρμογή μέσω Αpple ή Google account και στο google εχεις ως βασικη γλώσσα τα αγγλικα, ισως επιρρεαζει την εφαρμογη. Δοκιμασε να βαλεις ελληνικα εκει και επιβεβαιωσε!
2 Comments
Τελικά το πρόβλημα ήταν γιατί κατέβασα την εφαρμογή μέσω του QR code που είχε το εγχειρίδιο, όταν την έσβησα κ την κατέβασα μέσω Play Store ξεκίνησε κανονικά στα ελληνικά. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια και τον χρόνο σου!
Χαίρομαι που το έλυσες. Η ζυγαριά είναι άψογη...με την εφαρμογή ακόμα καλύτερη ;)