Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
ck96

Όταν τοποθετείτε το ηχείο κοντά στο αυτί σας την ώρα π παίζει, ακούτε κι εσείς εναν στατικό θόρυβο από πίσω σαν παρεμβολές;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Maria_Yasmin

Συμβαίνει το ίδιο σε εκείνο που παρέλαβα εγώ. Είναι ελαττωματικό το προϊόν;

3 Σχόλια

ck96

Ειπα να μην μπλεξω με σερβις οποτε δεν το εστειλα ποτε. Αλλα δοκιμαζοντας το με διαφορες συσκευες το προβλημα παραμενει, οποτε θεωρω πως ναι. Αν εισαι στην πρωτη βδομαδα ισως στο αντικαταστησουν χωρις καν να παει στο σερβις.

ck96

Υπο κανονικες συνθηκες το αυτι σου αγνοει το μικρο αυτο βουητο στο υποβαθρο. Γινεται αισθητο μονο σε απολυτη ησυχια και αναλογα τι ακους οποτε γενικα δεν με ενοχλει.

Maria_Yasmin

Καλησπέρα! Σε εμένα έφτασε σήμερα. Το δοκίμασα κι εγώ με άλλες συσκευές, έκανα pair-unpair, δοκίμασα με άλλες πηγές αναπαραγωγής ήχου, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Σκέφτομαι μήπως λόγω χαμηλής τιμής είναι στο default του αυτές οι παρεμβολές, αλλά πιστεύω θα είχε (τουλάχιστον) αναφερθεί στις κριτικές. Δεν ξέρω αν το αυτί μας πλέον έχει εξοικειωθεί τόσο πολύ με τα παράσιτα (παντός είδους) που πλέον ούτε τα παρατηρεί. Ίσως στη μεσαία-υψηλή ένταση δεν γίνεται όντως τόσο αισθητό, αλλά δεδομένου ότι το προόριζα για bedtime speaker και έχω ήδη πρόβλημα εμβοών (πολλές φορές επιδεινώνεται με εκτεταμένη έκθεση σε στατικό ήχο), μπαίνω σε σκέψεις για το έαν πρέπει να το παραβλέψω. Έστειλα πάντως email στο κατάστημα και περιμένω απάντηση.

Όνομα χρήστη

1 Σχόλιο

ck96

Άτυχος ήμουν πάλι δηλαδή xΔ. Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Όνομα χρήστη