What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Tokyo_Demon

περιπου ποτε θα ερθει το κινητο αφου το παραγγειλω; Σκεφτομαι να το παρω απο καποιο μαγαζι στην πολη μου αλλα θα πρεπει να πληρωσω30 ευρω παραπανω. Δεν ξερω αν αξιζει να το παραγγειλω κατευθειαν απο το skroutz μιας και δε θυμαμαι να εχω ξανακανει τετοια παραγγελεια.λ Ευχαριστω πολυ

Username

2 Replies

ilianapap75

Μπορεις να βρεις ενα μαγαζι το οποιο τα παραδιδει σε 1 εως 3 εργασιμες μερες και υπαρχουν και αυτα που το παραδιδουν σε 30 μερες...συνηθως το αναφερουν. Εχω κανει πολλες παραγγελιες μεσω διαδικτυου τις περισσοτερες φορες ερχονται την στιγμη που αναφερουν...μπορεις να κοιταξεις και διαφορες αξιολογησεις μαγαζιων για να δεις πιο ειναι εμπιστο σε αυτο το θεμα

Username
pringlesgr

Εγω το περιμενα ενα ολοκληρο μηνα!και οταν ηρθε ειχε ετικετα για εκτος σενγκεν χωρες οπου αυτα ''ανοιγονται'' τους περνανε ενα φτωχο ΕU προγραμμα και το ξανακλεινουν με αλλες ταινιες ασφαλειας.Προσωπικα δεν το γνωριζα και οταν ηρθε και καταλαβα οτι η ταινια ηταν παραβιασμενη το επιστρεψαμε πισω.Ενα κινητο που εχω απο διαδικτυακο καταστημα ειναι διαφορετικο απο ενα ιδιο μοντελο αγορασμενο απο γνωστη αλυσιδα καταστηματων,εκει καταλαβα την διαφορα στην τιμης,οι διαφορες ηταν στην φωτεινοτητα,στον φακο στο προγραμμα,αλλο πλεγμα,φτωχο λογισμικο,λιγα πραγματα γενικα.

1 Comment

giteart

ναι σιγουρα καθεται καποιος και ανοιγει ενα ενα τα χιλιάδες κινητα που ερχονται ευρωπη και λεει κατσε να τους περάσω αλλα προγραμματα να αλλαξω το λογισμικό, το φακό το πλέγμα; κτλπ. Τα ιδια κινητά ειναι παιδια. Το εργοστασιο μια ιδια προδιαγραφή εχει για αυτα που φτιάχνει. έτσι νομιζω δηλ

Username