Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
pringlesgr

Το πηρα και εγω το λαπτοπ αυτο,οταν το ανοιξα αρχισε να δουλευει τρελα το ανεμιστερακι και οσο ηταν στην πριζα (περιπου 10 λεπτα)δεν σταματησε να δουλευει και ζεσταθηκε λιγο,μετα το εδωσα σε ειδικο να μου περασει τα Windows και με απογοητευσε λεγοντας κατι (αρνητικο) για τον επεξεργαστη του,(εγω το θελω για απλη χρηση)Η ερωτηση μου ειναι,θα δουλευει συνεχεια ο ανεμιστηρας;Αν ναι τοτε ειναι πολυ θοριβοδες συσκευη και μαλλον εκανα λαθος στην επιλογη μου.Οταν το παρω στα χερια μου θα δω και την οθονη του που λετε οτι ειναι θολη.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη
xristosz27

κοιτα γενικα σταματαει ο θορυβος καποιες στιγμες. στην αρχη ναι δινει λιγο πονο μερικες φορες αλλα μετα ακουγεται ισα ισα! παντως καλυτερα να ακουγεται που σημαινει οτι ψυχεται συχνα παρα να μην ακουγεται και να σου ανεβασει θερμοκρασια! μια χαρα ειναι ο επεξεργαστης του τι εννοεις τι σου ειπε? σιγουρα για απλη χρηση ειναι παρα πολυ γρηγορο κ βολικο. παιχνιδια δν παιζω οποτε δεν με νοιαζει τοσο απο θεμα γραφικων-επιδοσεων! η οθονη ναι ακομα δεν εχω δει διαφορα προς το καλυτερο. καποια παραθυρα θολωνουν και στο BS Player επισης μερικες φορες. δεν ξερω τι παιζει με αυτο...

Όνομα χρήστη