What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
JiPa

αυτη η οθονη ή θα παρει πολυ καλες αξιολογησεις,ή πολυ ασχημες.
αλλοι μιλουν για πολυ καλη κινηση,αλλοι μιλουν για θολωμα ακομα και σε κειμενο ή σε πλοηγηση στο Ιντερνετ.
επισης γραφονται και κατασκευαστικα θεματα,οπως για κενο μεταξυ του πλαισιου και του πανελ.
τι γινεται τελικα??

Username

1 Reply

PhoeniX41

Πηγαίνεις και κοιτάς κριτικές (γραπτές από site τεχνολογίας ή video στο youtube) και reviews από αυτό που θέλεις να αγοράσεις. Και εγώ την αγόρασα και η μοναδική κακή κριτική που έχω δει οπουδήποτε είναι από το παλικάρι εδώ στο ελληνικό σκρουτζ που είτε έλαβε ελλατωματικό προϊόν είτε απλά δεν έχει ιδέα.

2 Comments

JiPa

το θεμα ειναι τι γινεται στην πραγματικοτητα..
γιατι καλα τα reviews,αλλα και η Dell S3220DGF(για εμενα) και το msi mag272cqr(για φιλο)
παροτι ειχαν πολυ καλα σχολια σχετικα με backbleeding,ηταν γεματα συννεφα και τα 2.!!
ειδικα το msi ηταν μες το μαυρο χαλι...!!
για αυτο ρωταω κανονικους χρηστες και οχι reviewers που οσο να`ναι στα λενε και πιο...ομορφα...
γιατι για καποιον σαν και εμενα που το θελει για overall λυση,δεν ειναι και οτι καλυτερο να βλεπει ασπριλες σε μαυρο και γενικα σε σκουρο φοντο..
τα πληρωνουμε και μαλιστα αρκετα...

PhoeniX41

Δεκτό. Μπορείς να δεις την άποψή μου στα reviews της οθόνης μιας και μου έχει έρθει πλέον και την χρησιμοποιώ.

Username