παιδια εχω το συγκεκριμενο ρολοι αλλα δεν βγαινει η συνεχης ενημερωση για καρδιακους παλμους ξερει κανενας τον λογο?
και επισης μονο σε λαπτοπ κτλ φορτιζεται η μπωρο και σε φορτιστη?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
παιδια εχω το συγκεκριμενο ρολοι αλλα δεν βγαινει η συνεχης ενημερωση για καρδιακους παλμους ξερει κανενας τον λογο?
και επισης μονο σε λαπτοπ κτλ φορτιζεται η μπωρο και σε φορτιστη?
4 Απαντήσεις
Εχει φορτιστές και δεύτερον πρεπει να κατεβάσεις το huawei health app για ενημερώσεις όσες έχει δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο εμενα δουλεύει μια χαρα
μόνο όταν το φοράς βγάζει αριθμό καρδιακών παλμών αποσο ξέρω. τώρα αν το φοράς και δεν τους εμφανίζει, δεν γνωρίζω αν είναι αστοχία κατασκευής. κάνε και τις ενημερώσεις του ρολογιού μέσω του huawei health app μπας και στρώσει. εγώ το φορτίζω με τον φορτιστή τοίχου του p20 pro μου και είναι πένα
Φορτίζει και σε φορτιστή κινητού. Για τους καρδιακός παλμός,πήγαινε στην εφαρμογή,μπες στο ρολόι και πάτα την παρακολούθηση υγείας και απενεργοποίησε τη συνεχή παρακολούθηση καρδιακών παλμων
1 Σχόλιο
Καλησπέρα και καλο μήνα φίλε μου,στο app huawei health μπορείς να βάλεις επιλογή συνέχη παρακολουθήση καρδιακών παλμών αλλά θα σου καταναλώνει πολύ μπαταρία όποτε προτείνω να το αφήσεις σε έξυπνη παρακολούθηση
Για την φόρτιση μπορείς να βάλει φορτιστή κινητού αλλά όχι ταχυφορτιστη καθώς μπορεί να βραχυκυκλώσει την μπαταρία και να την καταστρέψει