Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
johndracou

δεν παίζω παιχνίδια ούτε βαριές εφαρμογές , για το βραδάκι μόνο κανά netflix , euroleague και απλό browsing ....θα με καλύψει πιστεύετε;;;; είμαι λίγο διστακτικός όσον αφορά τα 2 gb (τόσο έχει και το υπερμέγιστο LG g.pad 8.3 που έχω από το 2013) διότι ακόμα και απλές εφαρμογές insta , twitter κλπ έχουν βαρύνει στις μέρες μας..

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Partheof

Καλησπέρα φίλε, έχω το tablet πάνω από ένα χρόνο και είναι σκυλί, έχω παίξει βαρι παιχνίδι και δεν κατάλαβε τπτ όσο για εργασίες πάνω στο tablet ταινίες και browsing είμαι απόλυτα ικανοποιημενος χωρίς κανένα παράπονο και η μπαταρία του άψογη ξεχνάω να το φορτώσω. Εύχομαι να σε βοήθησα κάπως!!

1 Σχόλιο

johndracou

ευχαριστώ πολύ φιλαράκι , το έχω λοκάρει το εν λόγω , με το που πληρωθώ το τσίμπησα !!!!!!

Όνομα χρήστη
kvlantis

Θα σε υπερκαλύψει άνετα. Εγω το έχω για όλα αυτά που αναφέρεις συν την Cosmote TV, το Greek TV app, FB, Twitter και Reddit και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Η μνήμη του μην σε ανησυχεί καθόλου. Εξάλλου, ο οχταπύρηνος επεξεργαστής κάνει όλη την δουλειά και είναι αρκετά γρήγορος για να τρέχει απροβλημάτιστα οποιαδήποτε εφαρμογή. Και μπαταρία δύο μέρες άνετα με βαριά χρήση μετά από ένα χρόνο που το έχω στα χέρια μου.

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη