Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
two_sakour

Πως μαγειρεύουμε ψητά μπιφτέκια με πατάτες γιατί με λάδι και λίγο νερό στο bake.. Κόλλησαν!

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

darma

Είναι χύτρα, δε μπορεί να κάνει ψητά. Θα μπορούσες όμως να τα βάλεις να γίνουν στον ατμό

Όνομα χρήστη
GreekBrazilian

Η λειτουργία bake, όπως αναφέρει και στις οδηγίες, είναι μόνο για κέικ. Αυτό δε λειτουργεί ως φούρνος και ούτε ως χύτρα - θα πρέπει να υπάρχει επαφή με τον πάτο ή να υπάρχουν ικανοποιητική ποσότητα υγρών.

Ψητά όπως στο φούρνο δε θα γίνουν ποτέ στο πολυμάγειρα. Θα γίνουν μαγειρευτά, όμως! Θα σου πρότεινω να βάλεις μια μικρή σχάρα ώστε να μην ακουμπάνε στο πάτο και τα υγρά να καλύψουν το φαγητό (ξανά, δεν είναι χύτρα ούτε φούρνος αυτό - είναι κανονική κατσαρόλα, απλώς ηλεκτρική).

Τουλάχιστον 2 δάκτυλα. Εγώ θα έβαζα τόσο όσο να καλύψει όλο το φαγητό.

Επειδή το μπιφτέκι είναι πολύ μαλακό, θα πρότεινα να τα βάλεις να ροδίσουν σε ξεχωριστό σκεύος (τηγάνι, κατά προτίμηση). Στην ανάγκη, τα ροδίζεις να σφίξουν λίγο αλλά υπάρχει ο κύνδυνος να κολλήσουν ελαφρώς. Τα μαγειρεύεις στους 95-100 βαθμούς για περίπου 1ω20λ.

Αν βάλεις τις πατάτες από κάτω, δε χρειάζεσαι σχάρα. Ενδέχεται να κολλήσουν ελαφρώς αλλά αυτό είναι αναπόφευκτο ύστερα από τόση ώρα μαγειρέματος σε τόση θερμοκρασία.

2 Σχόλια

titinasasa1978

Για να τα κάνω στον ατμό πως τα μαγειρεύω μπορείς να βοηθήσεις λίγο με το θέμα της βαλβίδας;τη γυρίζουμε να ανοίξει όταν κλείνουμε το καπάκι η όταν τελειώνει το φαγητό το ανοίγουμε όπως στις χύτρες;

titinasasa1978

Μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου πει ακριβώς πώς λειτουργεί η βαλβίδα; γιατί δε λέει στο manual και δε μπορώ να τη χρησιμοποιησω

Όνομα χρήστη