Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

hondrogianni20

Καλύτερα να πάρεις τον 18-140 είναι πολύ καλός για όλες τις στιγμές.εχει ζουμ και όταν θα θέλεις να φωτογραφίσεις κάτι που σου αρέσει που είναι πολύ μακριά το φέρνει κοντά.ο 35 και 50 δεν έχει ζουμ.

Όνομα χρήστη
teoanid

Είχα αγοράσει πρώτα τον 50άρι full frame και είναι πραγματικά εντυπωσιακός. Μετά από δύο χρόνια βρήκα προσφορά και αγόρασα το 35 crop και δεν μου άρεσε. Έχει πολύ vignetting το όποίο ο 50άρις με είχε καλομάθει καθώς η εικόνα είναι ίδια σε όλο το έυρος. Και αυτό είναι και το καλό στον συνδυασμό full φακό crop sensor. Ψάξτο..

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη
ogr

Αν θες έναν γρήγορο για όλα, καλύτερα να πάρεις 28-30 αν μιλάς για Nikon, και θα χρησιμοποιείται όλος ο αισθητήρες, αν δηλαδή δε θα έχει επιπλέον crop για βίντεο ή άλλους λόγους. Ο 35 σε περιορίζει αρκετά και ο 50 κάνει για πορτραίτα ίσως. Με την ανάλυση των σημερινών μηχανών, εύκολα κόβεις τη φωτογραφία μετά και βγάζεις το αποτέλεσμα των άλλων φακών. Αν μιλάμε για βίντεο, επειδή είναι widescreen και χάνεται ύψος, τα πράγματα είναι ακόμα πιο περιοριστικά.
O 28mm σε crop Nikon έχει σχεδόν φυσιολογική προοπτική.

2 Σχόλια

ogr

Τον πιο ευρυγώνιο, δηλαδή τον 35mm. Με παραδοσιακά κριτήρια είναι normal.

Οι φακοί σ' αυτό το κόστος κάνουν αυτό που λένε, αλλά δε συγκρίνονται με κάτι τριπλού κόστους εννοείται.

Όνομα χρήστη