Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Sp994

γειά χαρά! έχω την nikon d5300 και είμαι μεταξύ δύο φακών τον 35 mm και τον 50 mm, είχα τους Κιτ φακούς 18-55 και 70-300 τους οποίους πούλησα γιατί δεν με βόλευε κανένας, μπορεί κάποιος να μου πει ποιος θα ήταν ο ιδανικός για πορτραίτα αλλά και πχ και για κάποια λήψη κτιρίων κτλ

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Panos_Miralas

το μεγαλύτερο λάθος έκανες που πούλησες τους κιτ φακούς ! ο 18-55 και 70-300 είναι εξαιρετικοί φακοί που καλύπτουν όλα όσα ζήτησες! έπαιρνες και συμπληρωματικό τον 35mm και θα ήσουν ένα 80% καλυμμένος για όλα τα είδη φωτογράφισης.

2 Σχόλια

Sp994

δεν με ενδιαφέρουν όλα τα είδη αλλά ένα συγκεκριμένο, όσο για τον 18-55 το xiaomi που έχω βγάζει πολύ καλύτερα, από την άλλη ο 70-300 πολύ καλός φακός αν θέλεις να χτυπήσεις κάτι από απόσταση αλλά και για κάποια πορτραίτα, αλλά είναι και τεράστιος και δεν με βόλευε για να τον κρατήσω

Panos_Miralas

Όχι ότι δεν ξέρεις να χειρίζεσαι τη φωτογραφική μηχανή ! Αφού το Xiaomi βγάζει καλύτερες αν πάρεις καλύτερο κινητό θα βγάζεις ακόμη καλυτερες φωτογραφίες!

Όνομα χρήστη
billy_the_kid

Δυστυχώς έχεις πετύχει τα δύό άκρα της φωτογραφίας. Ιδανικός για πορτραίτα θα ήταν ο 50mm αλλά για λήψεις κτιρίων χρειάζεσαι ευρυγώνιο φακό. Προσωπικά θα κρατούσα τον κιτ για αρχιτεκτονικές λήψεις, γενικά όσο λιγότερα mm τόσο το καλύτερο. Ο nikon 10-20mm ή tokina 11-16 είναι οι καλύτερες επιλογές. Παρ΄όλα αυτά αν πρέπει να διαλέξεις κάποιον από τους δύο που προανέφερες τότε μάλλον 35mm είναι η καλύρτερη επιλογή.

1 Σχόλιο

Sp994

ευχαριστώ πάρα πολύ φιλαράκι! να είσαι καλά!

Όνομα χρήστη