What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Melina_Vasila

Καλησπέρα, εργάζομαι ερασιτεχνικά ως φωτογράφος σε κλαμπ. έχω την NikonD3400 και ψάχνω καλό και όσο γίνεται φθηνό φακό. μέχρι τώρα είχα 18-55mm αλλά δεν είναι κατάλληλος από ότι διαπίστωσα. Τι γνώμη έχετε για αυτόν τον φακό στην περίσταση μου.

Username

1 Reply

billy_the_kid

Σαν φακός είναι καταπληκτικός, θα έκανε φανταστική δουλειά σε τέτοια περίπτωση, ΑΛΛΑ υπάρχει το μεγάλο πρόβλημα του χώρου. Χωρίς ζουμ θα πρέπει να πηγαίνεις προς και πίσω για να φτιάξεις το κάδρο σου. Απ' όσο ξέρω, αυτό σε ένα κλάμπ είναι σχεδόν αδύνατον. Μπορείς να κάνεις ένα τέστ όσο δουλεύεις, κρατά τον φακό που ήδη έχεις για ένα βράδυ ολόκληρο στα 35mm, αν τα καταφέρεις τότε αυτός ο φακός είναι για σένα.
Μια καλή και φτηνή αναβάθμιση θα ήταν ένα φλας εκτός της μηχανής (αν δεν έχεις ήδη) και φυσικά πολύ εξάσκηση με αυτό. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την τεχνική του slow sync (Google it) θα σου δώσει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Δοκίμασε το πρώτα σε έναν φίλο σου και μετά στην δουλειά καθώς θέλει λίγο εξάσκηση και σωστές ρυθμίσεις. Υπάρχουν βίντεο στο ίντερνετ.

2 Comments

billy_the_kid

Μπορεί να σου φαίνονται πολλά τα χρηματα αλλά νομίζω θα ήταν ιδανική περίπτωση για την δουλειά που κάνεις σε συνδυασμό με ανά φλας.

Username