Καλησπέρα παιδιά! Θα με βοηθούσε πολύ η γνώμη σας, Huawei p30 ή Xiaomi mi 10 lite?
See in detail the terms of use for the Product Questions
2 Replies
Σιγουρα το p30 ειναι καλυτερο στο συνολο,καλυτερος επεξεργαστης καλυτερες καμερες κ.α,το mi 10 lite ειναι μια φθηνοτερη συσκευη που συγκρινεται με αλλες συσκευες οχι με το P30..αν και η τιμη του εχει ανεβει λιγο..
9 Comments
Ναι μετα απο μια ερευνα αγορας και εγω αυτο διαπιστωσα. Αλλα ουτε το Ρ30 δεν αξιζει με την τιμη που εχει τωρα. Βρηκα ως εναλλακτικη το NOVA 5T που ειναι εξισου καλο αλλα το βρισκεις 100 ευρω πιο φθηνα, αλλα ακομη δεν ειμαι σιγουρη. Ευελπιστω για καποια πτωση τιμης συντομα. Εχω το Ρ9 lite εδω και 4 χρονια, και επειδη αντεξε τοσο αυτη η συσκευη εχω γινει λιγο επιλεκτικη καθως θελω και το νεο μου κινητο να μην τα φτυσει σε 2 χρονια χαχα
Το P30 σιγουρα θα σε κρατησει παραπανω λογο οτι εχει καλυτερο επεξεργαστη απο mi 10 lite επισης και το Nova 5t εχει ιδιο επεξεργαστη με το P30,σε 2 χρονια δεν νομιζω να τα φτυσουν τα συγκεκριμενα κινητα..οποτε διαλεξε τι σου αρεσει περισσοτερο και παρτο,ειναι και θεμα εμφανισεις καποιες φορες παντος ειναι αξιολογα κινητα και τα 3
Οι διαφορες p30 με nova 5t ειναι στην οθονη... Amoled vs ips lcd... Ανωτερη η amoled... Επισης με το p30 εχεις τηλεφακο που δεν εχεις στο nova 5Τ και επιπλέον οι καμερες ειναι ρυθμισμενες και φτιαγμενες απ την leica... Εκτος του οτι ο βασικος αισθητηρας ειναι ουτως η αλλως καλυτερος στο p30. Επειδη εχω p30 pro και πριν ειχα honor 20 pro (ειναι ολοιδιο με το nova 5t PRO που δν κυκλοφορει ελλαδα)... Πιστεψε με διαφορα υπάρχει λογω της επεξεργασιας στην φωτογραφια π κανει τ κινητο απο μονο του. Και λογω διαφορετικου αισθητηρα. Οποτε θα σ προτεινα το p30. Επισης θα σ φανει φοβερη η οθονη σ σχεση μ τ nova 5t καθως το κινητο π εχεις εχει κ αυτο ips lcd.
@gi0rg00sk17589
Αρχικά ευχαριστώ πάρα πολυ για τις πληροφορίες!! Αυτό που με νοιάζει περισσότερο ειναι οι κάμερες και έπειτα απο πολλά reviews του P30 που ειδα κατάλαβα οτι ειναι πολυ καλές οι κάμερες ειδικά με χαμηλό φωτισμό και με σύγκριση άλλων συσκευών που θεωρούνται ανώτερες. Επίσης και η οθόνη όπως ανέφερες είναι καλύτερη και το γεγονός οτι το p30 εχει υποδοχή για ακουστικά ενω το nova 5t δεν έχει είναι σημαντικό για εμενα. Μετά εμφανισιακά προτιμώ παλι το p30 γιατι εχει την μπροστινή κάμερα στην μεση ( ειμαι τοσο επιλεκτική ????)
Μπα οχι... Γουστα ειναι αυτα.. Κ εμενα μ τη εσπαγε λιγο στο honor 20 pro π την εχει αριστερα κ ηθελα κ κυρτή οθονη οποτε τ αλλαξα. Παντως γνωμη μ.. Απ ο, τι βλεπω το p30 εχει 428€...το p30 pro εχει 520€...(τιμες σκρουτζ παντα).... Επειδη εχω τ δευτερο κ εχει τυχει φιλος μ να χει τ πρωτο...οσο καλες κ αν βγαζει τ p30... Παλι υπαρχει μεγαλη διαφορα με το pro(στις νυχτερινες εννοω) ... Οποτε εαν εχεις τα εξτρα 100€..θα σ προτεινα ν πας εκει. Επισης μεγαλη διαφορα εχουν στη μπαταρια.... Τ ενα σ βγαζει μια μερα γεματη κ τερμα τ αλλο σ παει κ δευτερη μερα ανετα.
Δεν μου αρέσει καθόλου η κυρτή οθόνη που εχει το pro οπότε δεν νομίζω να το πάρω. Άσε που και τα 400 ειναι ηδη αρκετά για εμενα. Απο κινητά Xiaomi υπάρχει κάποιο που να αξίζει σε περίπου ίδια τιμη με το p30? Δυστυχώς οσα μου αρέσουν έχουν κυρτή οθόνη :(
Αν θες xiaomi κοιτα και το poco f2 400 κατι εχει δεν έχει κυρτη οθονη εχει λιγο κατωτερη καμερα απο p30,έχει σελφι με pop up δν ξερω αν θα σαρεσει..παντως ειναι πολυ αξιολογο κινητό σε αυτα τα χρηματα..σε θεμα επεξεργαστή ειναι καλυτερο απο p30
Ο αδερφός μου εχει το f1 και μου άρεσε πολυ οπότε ειχα σκεφτεί να πάρω το f2 αρχικα σαν πρώτη επιλογη γιατί παίζω pubg και με τον επεξεργαστή που εχει δεν θα υπήρχε κανενα πρόβλημα αλλα αυτό με την κάμερα δεν μου αρέσει. Θα ειναι ενοχλητικό περισσότερο παρά βοηθητικό. Προς τα Samsung πιστεύεις αξίζει να ψάξω τίποτα?
Απο Samsung μερια σε αυτο το μπατσετ ειναι το S10 lite σχετικα ιδια χαρακτηρηστικα με το F2 απλα ο επεξεργαστης ειναι κατωτερος,σε προτεινα το F2 επειδη ειναι και 50 ευρω πιο φθηνο..αν θες να δωσεις κατι παραπανω πας στο S10 lite αλλα το F2 θα εχει κατι το παραπανω..και αν παιζεις και pubg τοτε θες οσο δυνατον καλυτερο επεξεργαστη...την ποπ απ καμερα μην την φοβασαι εχει αποδηχτει οτι δεν χαλαει τοσο ευκολα...