What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Konstantina_Z_

Εγώ αγόρασα το κινητό πέρυσι τον Ιούλιο, κλείνω έναν χρόνο σχεδόν. Στην αρχή ήταν πολύ ωραίο βέβαια είχα παρατηρήσει 2 αρνητικα πράγματα .1ον η κάμερα στο Instagram και στο messenger είναι πάρα πολύ κοντινή και 2ον έδειχνε κάτι γραμμές όταν πήγαινα να βγάλω φωτο από το ινστα και μεσσ. Επίσης Η μπαταρία δεν κράταγε, έπεφτε γρήγορα. Τον Αύγουστο αν θυμάμαι καλά ή αρχές Σεπτεμβρίου όταν πήγα να βάλω για φόρτιση το κινητό δεν φορτίζε, άλλαξα και φορτιστές αλλά τιποτα . Μέσα σε 1μιση μήνα που πήρα το κινητό χαλασε η μπαταρία. Αν είναι δυνατόν δηλαδη πάλι καλά που το αγόρασα με εγγύηση. Αφού μου ήρθε επισκευασμενο μέχρι τωρα δεν έχω άλλο παράπονο από το κινητό αυτό.
Μήπως ξέρει όμως κάποιος πως μπορώ να ρυθμίσω την κάμερα στο ινστα να μην φαίνεται τόσο κοντινή;
Ευχαριστώ πολύ

Username

2 Replies

soa008

Δυστυχως αυτα ειναι τα αρνητικα των android. Οτι οι εφαρμογες δεν προσαρμοζονται για ολα τα κινητα. Συμβαινει και σε αλλα αυτο με το insta και το messeng, δεν μπορεις να το αλλαξεις. Οσο για την μπαταρια , δεν νομιζω οτι ηταν η μπαταρια αλλα η θυρα φορτισης που χαλασε. Πιθανων καποια σκονη η νερο να την χαλασε η ακομα και να ηταν ελαττωματικη. Κριμα παντως

Username
wolverine 1

Ετσι ειναι η καμερα του..η κανονικη του ειναι λες και εχεις 2Χ zoom...δεν ξερω αν εχει καποια ρυθμισει,πολυ εχουν παραπονο με αυτο..

Username