Καλησπέρα! Έχω εδώ και λίγες μέρες το A50 αλλά βλέπω η μπαταρία πέφτει γρήγορα και κάθε μέρα το φορτίζω. Επίσης, ενώ το έχω ψάξει με τις εντάσεις των ήχων, έχει πολύ χαμηλό ήχο κλήσης (και ειδοποιήσεων/μέσων), ενώ τα έχω σχεδόν στο τέρμα. Σε εσάς έτσι είναι;
10 Comments
Τα έχω κάνει αυτά, έχω απενεργοποιήσει αρκετές περιττές λειτουργίες, και επαναφορά και ξανά από την αρχή τα πέρασα όλα.. το ίδιο παραμένει. Υπάρχει κάποιο αρχείο που δε γνωρίζω κι αν το απενεργοποιήσω, θα διατηρώ μπαταρία;
Οχι ειναι προβλημα στο λογισμικο
Και τι γίνεται σ' αυτές τις περιπτώσεις; Κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χωρίς να δέχομαι άλλες ενημερώσεις απο εδώ και πέρα;
Η επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις απλα διαγραφει τα παντα και ξεκιναει το κινητο απο την αρχη , σαν να το εβγαλες απο το κουτι του. Τις αναβαθμισεις θα τις παιρνεις κανονικα
Δλδ η μόνη λύση η εγγύηση για αλλαγή κινητού... κι αν γίνεται..
Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζει τη λειτουργία του κινητού η sd card? Την αφαίρεσα και λειτουργεί καλύτερα, κρατάει παραπάνω η μπαταρία..
Υπαρχει περιπτωση αλλα εαν δεν εχεις δει τα στατιστικα δεν μπορεις να κρινεις ετσι. Γιαυτο σου ειπα να δεις τι καταναλωνει την μπαταρια τοσο γρηγορα.
Το "Εκμάθηση Μοτίβων" ήταν κάτι που εμφάνιζε.. είτε είχα αφήσει να ανοίγω το κινητό με αυτό το τρόπο, είτε το είχα απενεργοποιήσει.. Τώρα δε το εμφανίζει.. αυτό να ήταν βαρύ; Στις εφαρμογές δεν βρήκα κάτι βαρύ στα στατιστικά..
βρες το σαν εφαρμογη κανε αναγκαστικη διακοπη , διαγραφη cache και εαν δεν το χρησιμοποιεις και απενεργοποιηση. Δες πως παει. η sd δεν ξερω κατα ποσο ειναι το θεμα'
Ευχαριστώ πολύ, θα το δω :)