Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Fb_Bf

Καλησπέρα! Έχω εδώ και λίγες μέρες το A50 αλλά βλέπω η μπαταρία πέφτει γρήγορα και κάθε μέρα το φορτίζω. Επίσης, ενώ το έχω ψάξει με τις εντάσεις των ήχων, έχει πολύ χαμηλό ήχο κλήσης (και ειδοποιήσεων/μέσων), ενώ τα έχω σχεδόν στο τέρμα. Σε εσάς έτσι είναι;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

soa008

Δες τι καιει την μπαταρια στις ρυθμισεις του κινητου. Κανε καμια επανεκκινηση , επαναφορα και στο τελος ενα δεν φτιαξει επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις

10 Σχόλια

Fb_Bf

Τα έχω κάνει αυτά, έχω απενεργοποιήσει αρκετές περιττές λειτουργίες, και επαναφορά και ξανά από την αρχή τα πέρασα όλα.. το ίδιο παραμένει. Υπάρχει κάποιο αρχείο που δε γνωρίζω κι αν το απενεργοποιήσω, θα διατηρώ μπαταρία;

Fb_Bf

Και τι γίνεται σ' αυτές τις περιπτώσεις; Κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χωρίς να δέχομαι άλλες ενημερώσεις απο εδώ και πέρα;

soa008

Η επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις απλα διαγραφει τα παντα και ξεκιναει το κινητο απο την αρχη , σαν να το εβγαλες απο το κουτι του. Τις αναβαθμισεις θα τις παιρνεις κανονικα

Fb_Bf

Δλδ η μόνη λύση η εγγύηση για αλλαγή κινητού... κι αν γίνεται..

Fb_Bf

Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζει τη λειτουργία του κινητού η sd card? Την αφαίρεσα και λειτουργεί καλύτερα, κρατάει παραπάνω η μπαταρία..

soa008

Υπαρχει περιπτωση αλλα εαν δεν εχεις δει τα στατιστικα δεν μπορεις να κρινεις ετσι. Γιαυτο σου ειπα να δεις τι καταναλωνει την μπαταρια τοσο γρηγορα.

Fb_Bf

Το "Εκμάθηση Μοτίβων" ήταν κάτι που εμφάνιζε.. είτε είχα αφήσει να ανοίγω το κινητό με αυτό το τρόπο, είτε το είχα απενεργοποιήσει.. Τώρα δε το εμφανίζει.. αυτό να ήταν βαρύ; Στις εφαρμογές δεν βρήκα κάτι βαρύ στα στατιστικά..

soa008

βρες το σαν εφαρμογη κανε αναγκαστικη διακοπη , διαγραφη cache και εαν δεν το χρησιμοποιεις και απενεργοποιηση. Δες πως παει. η sd δεν ξερω κατα ποσο ειναι το θεμα'

Όνομα χρήστη