Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Natasa_Alexandropoulou

καλησπερα σασ!
ειμαι αναμεσα στο να αγορασω το Samsung galaxy A51 και το Α50.
Η χρηση που κανω ειναι social media , μουσικη ,YouTube και λιγα παιχνιδια οταν εχω χρονο .
ποιο απο τα δυο θα μου προτεινατε καθωσ δεν θελω να κολλαει καθολου για την χρηση που του κανω .
Να ξερετε οτι θα ειναι προεκταση του χεριου μου οποιο κι αν παρω...ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω.....

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

soa008

Σιγουρα πας για a51 , εχω αναλυσει και κατω τι παιζει , αλλα σε αυτη την τιμη θα βρεις πολυ καλυτερο το mi 9T , mi 9 lite και με μια υποχωρησει στην οθονη το Nova 5T ( που εχει πολυ ισχυρο επεξεργαστη). Γιατι σου προτεινω Mi 9T , γυαλι πισω και οχι πλαστικο , καλυτερες καμερες , πολυ καλυτερος επεξεργαστης , 6gb ram , καλυτερη διαρκεια μπαταριας και ολα αυτα στην ιδια τιμη. ( ισχυουν και για Mi 9 lite Με μικροδιαφορες) copy-paste

2 Σχόλια

Natasa_Alexandropoulou

Συμφωνώ μαζί σου αλλά τα xiaomi και λίγο λιγότερο τα Huawei σου ψήνουν το κεφάλι το δείκτη σαρ στο θεό. Δεν θέλω να παθω κάνα καρκίνο χτυπά ξύλο ????????

soa008

Αι καλαα...Λοιπον καλο ειναι να μην λεμε οτι θελουμε και με ολο τον σεβασμο. Παμε αλλη μια. Ολα τα κινητα που ερχονται σε εμας ( και φυσικα σε αλλες χωρες με νομοθεσιες) ερχονται μετα απο καποια τεστ για τον δεικτη sar. Ολα αυτα τα κινητα που ερχονται εχουν περασει τα τεστ που σημαινει οτι εχουν δεικτη σαρ ασφαλη για την υγεια του καταναλωτη. Δεν υπαρχει κινητο που να ερθει ευρωπη και να μην εχει δεικτη σαρ ασφαλη για τους ανρθωπους. Και συγκεκριμενα επειδη βλεπεις καποιους αριθμους δεν χρειαζεται να τρελενεσται. Αυτα τα τεστ γινονται παντα υπο ακραιες συνθηκες δηλαδη να χρησιμοποιει το κινητο και τις δυο καρτες sim και να μην εχει καμια απο αυτες σημα με το κινητο να ειναι τοποθετημενο 5χιλ απο το σωμα για καποιο χρονικο διαστημα . πρακτικα αυτες τις συνθηκες δεν θα τις πετυχεις 99% της ζωης σου. Αλλα και να τις πετυχεις ειναι μεσα στα ορια του φυσιολογικου. Δεν χρειαζεται να φοβαστε για κανενα δεικτη σαρ. Προφανως με οποιδηποτε κινητο μιλας για 2 ωρε πλας λογικο ειναι να σου καψει το κεφαλι. Οποτε καλο ειναι να μην εχουμε τετοιες προκαταληψεις και αντιληψεις εαν δεν εχουμε διαβαση. Ελπιζω να βοηθησα

Όνομα χρήστη