Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

Original_gio_1997

2750€ όπως λέει στο skroutz αυτήν την στιγμή για fold smartphone με 5G είναι πολύ φθηνό στις μέρες μας παρόλο που το 80% δεν έχει τα απαραίτητα χρήματα για να το πάρει όπως είμαι εγώ

1 Σχόλιο

Giorgos___________21

Δν νομίζω ότι αξίζει τόσο. Με σχεδόν 2100€ λιγότερα μπορείς να πάρεις Galaxy S10+ που δν εχει μεγάλες διαφορές στα χαρακτηριστικα. Σε συγκεκριμένα πράγματα όπως η ποιότητα κατασκευής το Galaxy S10+ είναι καλύτερο. Από την άλλη αυτό είναι αναδιπλουομενο (αν και κατα την γνωμη μου δν υπάρχει λόγος ύπαρξης τέτοιων "κινητών" και έχει 5G (αν και στην Ελλάδα δν υπάρχει ακόμα)
Και το Galaxy Fold έχει ελάχιστα μεγαλύτερη μπαταρία ..Βασικά θα ήταν πιο δίκαιο να το συγκρίνω μΕ το Galaxy S10 5G αλλά στην Ελλάδα η 5G έκδοση του galaxy fold Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με 4G+ και κάτω
Το συμπέρασμα είναι ότι δν αξίζει κάποιος να δώσει +2100 ενώ Μπορεί να πάρει το σχεδόν ίδιο Galaxy S10+

Όνομα χρήστη

2 Σχόλια

Ανώνυμοςς

2100€~1980$
Πριν αυτη η ειδικη ζελατινα ηταν σαν screen protector τωρα ομως εχει μπει κατω απο τα bezzels και ετσι δεν προκειται να ξεκολλησει η να χαλσαει.Επισης το μονο πραγμα που αλλαξε ηταν λιγο ο σχεδιασμος του.!!!!!

Όνομα χρήστη

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη
Ανώνυμοςς

Υποτιθεται οτι ΤΩΡΑ θα επρεπε να ειχε γινει ηδη η κυκλοφορια του στην Κορεα αλλα ακομα προσπαθουν να φτιαξουν μικρα τεχνικα προβληματα.Ωστοσο αυτη η ζελατινα εχει ενισχυθει καλυτερα και στις ακρες του επισης.....Ομως θα κανει περιπου 2100€

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη