What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Nick_Vlogs

Μολις παρατηρησα οτι το προϊον δεν ειναι διαθεσιμο πλεον και χαρηκα διοτι ειναι το χειροτερο κινητο που εχω παρει οχι απο θεμα ταχυτητας αλλα απο θεμα κατασκευης(πλαστικη πλατη) και απο θεμα μπαταριας.Το εχω μονο για εναν χρονο αλλα μεχρι και το παλιο μου redmi note 5 pro ειναι πολυ καλυτερο σε σχεση με redmi 7.Δεν ξερω αν ειμαι ο μονος που εχει τοσα πολλα προβληματα με αυτο το κινητο αλλα προσωπικα δεν το προτεινω σε κανεναν.

Username

3 Replies

Dejavu

Το έχω από το 2019 . Είναι ότι καλύτερο έχω πάρει ποτέ. Δυστυχώς μου έπεσε και έσπασε η οθόνη και θα το αλλάξω ...

Username
GRIG_GEO

Φίλε το έχω 1.5 χρόνια ,δεν το κλείνω ποτέ η μπαταρία κρατάει πολύ ακόμη κ δουλεύει τέλεια(φτου,φτου).Για τα λεφτά που έδωσα είναι πάρα πολύ καλό 116€. Νομίζω ότι το αδικείς για την κατασκευή του.

Username
soa008

100 ευρω εκανε τι περιμενες ????? Το redmi note 5 pro πολυ πιο ακριβη συσκευη. Το redmi 7 ειναι κινητο για πολυ απλη χρηση. Παιρνω τηλεφωνα , στελνω ενα μηνυμα , μπαινω 10-20 λεπτα στο ιντερνετ και τελος. Δεν απευθυνεται σε καποιον χρηστη με μεγαλες προσδοκιες.

Username